fbpx

Cei din jurul tau

Omenirea…. aceasta ultima clasa in scara evolutiei, a fost capabila sa faca acest pas peste treapta vietii, datorita faptului ca avem in sange abilitatea de a observa pe cei din jurul nostru.

Sa vezi pe cel de langa tine, si nu ma refer la partenerul de viata, ci la un strain, sa il veziin toata splendoare, sau in toata amaraciunea lui, este marele avantaj, pe care noi, bipezii, cu mai putin par pe corp, l-am avut in lupta pentru locul unu din seria evolutiva.

Cu toate aceste, simt ca omenirea se afla intr-un declin continuu, si din nou, acelasi motiv, care ne-a urcat pe cea mai inalta clasa a podiumului, ne va si cobori …. ma rog, lipsa acestuia.

oameni

Cand ai vazut ultima data pe cel ce trece pe langa tine?

Cand ai dat importanta detaliilor, pe care el le scoate cu disperare la suprafata?

Cand ai ajutat un necunoscut, cu unicul scop de …. a-l ajuta, fara sa astepti nimic in schimb?


9 comments
  1. Incerc sa ii observ pe cei din jurul meu nu doar sa ii vad. Incerc sa le inteleg motivatiile din spatele comportamentului. Din pacate am observat ca nu prea reusesc sa inteleg oamenii. Asta e o problema la care mai am de invatat.

  2. probabil din aceasta cauza fotografiile cu oameni simplii, de pe strada sunt si cele mai reusite: abia atunci il vedem pe cel de langa noi si expresivitatea sa, in fotografie

  3. Una dintre cele mai placute indeletniciri cind ma duc intr-un loc nou este sa stau pe o terasa la o cafea si sa ma uit la oameni. Cum se imbraca, cum merg, ce plase de rafie au in mina sau ce gentute mici de piele …
    Cit despre ajutat … da … poate ar trebui sa facem mai multi pasi spontani in directia asta!

  4. Mey! sa sti ca aici nu m-ai nimerit ..imi place ca atunci cand merg pe strada sa ii privesc pe cei de langa mine, sa ma uit in ochii lor..sa incerc sa vad dac sunt sau nu fericiti… si din cand ii si ajut cu ce pot.

  5. Spunea cineva ca omenirea nu va pieri din cauza raului pe care il face, ci din cauza binelui pe care ar putea sa il faca, dar il refuza.

    E interesant sa privesti oamenii pe strada.Doar ca asta presupune sa te detasezi de propriile probleme si asta nu e intotdeauna atat de simplu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

A.O.P.

Next Post

Limitatoare de viteza

Related Posts