fbpx

Ce vraji am mai facut cu Magic People.

Proiectul Nepoti de Craciun se desfasoara sub umbrla Asociatiei Magic People. Anul acesta am decis impreuna cu Cristian Gog sa facem mai mult decat pana acum. Am decis ca vrem sa ne implicam in viata bunicutilor si in timpul anului, nu doar de sarbatori, pentru ca asa cum am mai spus-o si o repet si acum

Nepoti de Craciun e o stare de spirit, nicidecum una sezoniera!

Asa ca in martie, cu ajutorul minunatior de la Casa cu Flori in colaborare cu familia Puscas de la cadouri cu suflet, am reusit sa aducem primavara si in sufletelor catorva bunicuti.

Actiune_MagicPeople_martie

Luna august a fost luna in care am iesit la picnic pe valea Garbaului. A fost o actiune reusita, care nu ar fi avut loc fara ajutorul celor de la Grill House Alba Iulia, Teo’s Kitchen, Sotto restaurant, Daisler Print House și AQUA Carpatica, carora le multumim din suflet pentru implicare!

NdC_Picnic157

La sfarsit de septembrie a fost ziua varstnicului, ziua pe care noi nu am ratat-o si am sarbatorit-o impreuna cu bunicutii la Pensiune Lac Micesti. Acolo, cu ajutorul prietenilor de la Grill House Alba Iulia, Teo’s Kitchen,Compania de Transport Public Cluj-Napoca, Primaria Cluj,Safeway International, Flori De Lux, Daisler Print House,COFETARIA SAVEUR, Gradinita Lumea Copiilor am facut un ceaun, am baut un pahar de vin si i-am premiat pe cei mai varstnici dintre noi!

Ziua_Varstnicului_Nepoti_de_Craciun_159

Acum, in octombrie, alaturi de clinica Alverna Dental Studio am demarat proiectul “Aducem zâmbetul pe buzele bunicilor” prin care oferim gratuit proteze dentare bunicutilor clujeni.

Aducem zambetul pe buzele bunicilor

Niciunul din proiecte nu le-am fi putut realiza fara ajutorului Andreei si a minunatei ei echipe de voluntari!

Evident ca in tot acest timp ne pregatim pentru luna decembrie!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

La drum cu cainii de salvare!

Next Post

Alo, Capitala Cultural Europeana?

Related Posts