fbpx
Jazz In The Park - Mega Image

Începe Jazz in the Park, începe sezonul festivalurilor de muzică

Mega Fruit Station – o oază de inspirație din cadrul Jazz in the Park

Când spun că Jazz in the Park dă startul festivalurilor de muzică, nu mă refer doar la faptul că el are loc înaintea celor mai cunoscute evenimente de profil din Cluj (țară?), Electric, Untold. Nu, mă refer că el a fost cel care a deschis drumul evenimentelor în parc.

Jazz in the Park – deschizător de drumuri

Jazz in the Park a fost cel care a spus Primăriei din Cluj – Napoca, în 2012, că parcul este un loc urban care trebuie redat comunității. Și cel mai bun lucru pe care-l poți face cu el este să-l faci atractiv pentru orășeni.

Ce poate fi mai fain într-o zi de vară toridă, cum ne-a învățat luna iunie, decât să stai pe un bean bag, să bei un pahar de prosecco alături de prieteni, iar pe fundal să se audă acorduri muzicale de pe scena Jazz in the Park ?

Mi-a luat ceva să înțeleg conceptul festivalului, pentru că Jazz in the Park nu înseamnă doar o scenă cu câțiva artiști. Jazz in the Park, încă de la prima ediție, a încercat, și reușit dacă mă întrebi pe mine, cu ajutorul partenerilor să transfome timpul petrecut în parc într-o experiență memorabilă. Pozitivă!

Activări Jazz in the Park. Mega Fruit Station – o oază de inspirație.

Organizatorii Jazz in the Park au avut grijă de toată lumea la fiecare ediție. Spre exemplu corner-ul amenajat de Mega Image are activități pentru întreaga familie, un LollyBoom la scară mai mică.

Știu foarte bine ce provocare este în ziua de astăzi să îmbini utilul cu plăcutul, timpul petrecut cu copiii cu relaxarea ta, spațiul urban cu natura.

Mega Fruit Station este o zonă de relaxare și inspirație Mega, unde ai la dispoziție bean bag-uri (pufi), este o zona family-oriented și pretabilă pentru copii. Aici găsești activări dedicate copiilor, nu doar materiale de colorat, cu toate că și astea există 😀 . Tot aici găsești și wheel of fortune – un joc, drăguț, interactiv, unde poți câștiga diverse premii: un smoothie, un pahar de apa/suc, fructe etc.

Haideți și voi în parc să le descoperiți.

Cred că Mega Fruit Station-ul este cea mai inspirată activare a unei companii, având în vedere căldurile pe care le trăim vara asta. Serios, am învățat că dacă mă hidratez, mă pot bucura un timp mai îndelungat de viața boemă pe care ți-o oferă savurarea unui pahar de prosecco alături de familie, prieteni, amici sau chiar necunoscuți.

Festivalul a început joi, 4 iulie și se va încheia duminică, 7 iulie 2019. În cadrul lui veți găsi instalații care mai de care mai atractive și activări inspirate. Corner-ul amenajat de Mega Image, de exemplu, funcționează începând de astăzi și până duminică în intervalul orar 13:30 – 23:30.

A șaptea ediție Jazz in the Park este despre prieteni, despre timpul petrecut alături de oameni dragi, despre voi. Avem cel mai bun lineup de până acum și punem la cale o mulțime de alte activități pe care nu vreți să le ratați. Ne vedem în parc în 4-7 iulie!  

Jazz in the Park

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

TEDxCluj, gânduri la finalul ediției 2019

Next Post
Neversea 2018

Neversea prin ochii Nicoletei Brebenel

Related Posts