fbpx
Workshop Instagram

Workshop Instagram: Cum să comunici eficient prin InstaStory

E clar, Instagram face parte din viața noastră de zi cu zi. Este canalul preferat de comunicare. Dacă la începuturile erei internetului căutam pe Google, ca mai apoi să folosim Facebook ca punct de informare, astăzi ne folosim de Instagram nu doar pentru a comunica ci și ca sursă de inspirație.

Instagram Story este despre acum.

Dacă și tu ai observat că apar aproape zilnic schimbări și-ți dorești să profiți la maxim de ele, așa cum fac și Instagrammerii de succes pe care-i urmărești, atunci trebuie să paticipi la acest workshop.

Valentin Vesa este cel care susține acest workshop. Probabil că-l știți din viața socială, datorită proiectului ShoeBox, doar că el în viața de zi cu zi este: Social Media Manager și Brand Ambassador pentru brandul Sucuri, din cadrul grupului GoDaddy, Valentin Vesa se ocupă nu doar de prezența brandului pe canalele sociale, ci și de prezența la conferințe, meetups, pentru a crea legătura dintre comunitate și brand.

Este un participant frecvent la conferințele mondiale dedicate social media, cum ar fi Social Media Marketing World Conference. Aici, spre exemplu, a participat 2 ani la rând, unde a învățat direct din workshop-urile susținute de Sue Zimmerman (cea care face cursurile despre Instagram, este printre puținele persoane din lume care și-au câștigat titlul de Expert Instagram)

Valentin are o experiență bogată în Instagram, fiind un pasionat de fotografie (refuză să fie numit fotograf)ocupându-se cu prioritate de producerea de conținut în această platformă pentru evenimente. Cea mai recentă participare a avut-o la WordCamp Europe 2018 (Belgrad), unde a fost InstaManager, creând conținut pentru feed-ul Live și pentru Stories, fiind și unul din fotografii oficiali ai evenientului, la a doua participare după WordCamp Europe 2017 (Paris).

Workshop Instagram: Cum să comunici eficient prin InstaStory

Împreună cu invitatul nostru, Valentin Vesa, vom discuta despre cum să utilizăm cât mai eficient Instagram Stories în cadrul unui eveniment, pentru a maximiza numărul celor care vor putea viziona conținutul creat de noi, dar ne vom opri și asupra celui mai nou tool lansat de Instagram pe 20 iunie: IGTV. Ce este, cum se poate instala, ce putem face cu acest tool și, bineînțeles, de ce este necesar să fim prezenți, ca utilizatori de Instagram, cât mai rapid și pe IGTV.

În prima parte a workshopului, Valentin ne va prezenta partea teoretică. Ne întâlnim la ora 10:30  la Blend. Brews & Bites, unde timp de 1h vom aprofunda tot ce ține de InstaStory și IGTV. Și cum nu există teorie fără practică, cu ajutorul prietenilor de la Craft Beer Festival vom pune în aplicare tot ce s-a discutat teoretic. La final urmează analiza, feedback-ul și concluziile.

Participarea este gratuită (contravaloarea workshop-ului, în valoarea de 100 de euro / participant, este susținută de către Beer Craft Festival), tot ce ai de făcut este să te înscrii, folosind formularul de mai jos (atenție, locurile sunt limitate!)

Toți cei care au fost acceptați vor primi până în data de 10 iulie un e-mail prin care li se vor comunica detaliile participării.

Ne vedem în 15 iulie 2018 la workshop!


2 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Electric Castle

5000 de salutări de la Bonțida!

Next Post
plaja NEVERSEA

Experiența Neversea 2018 – fata din port

Related Posts