Home » Ice Bucket Challenge – #UnitiSalvam

Ice Bucket Challenge – #UnitiSalvam

Sunt satul pana peste cap de aia ce tot gasesc nod in papura la orice. La absolut orice. Daca vrei sa donezi un leu la saraci, o sa-ti spuna ca mai bine il invatai sa pescuiasca. Daca vrei sa-l inveti sa pescuiasca, o sa-ti spuna ca nu e OK sa pescuiasca, ca trebuie sa salvam planeta, sa nu omoram pestii din apa. Si asa mai departe.

uniti_salvam

Dragilor, terminati cu cacaturile astea! Ice Bucket Challenge a strans peste 100 milione de $. Ne linistim? E una din cele mai reusite campanii de strangere de fonduri. Nu va mai ascundeti in spatele unui monitor si postati imagini cu oameni care duc lipsa de apa. Galeata pe care si-a turnat-o oricare dintre participantii Ice Bucket Challenge oricum nu ajungea la cel care avea/are nevoie de apa.

Calmati-va!

Daca vreti sa faceti ceva, faceti! Dar nu comentand din spatele unui monitor. Ridicati-va de la calculator, ganditi o actiune si incercati sa o implementati, in momentul in care aceasta are o finalitate pozitiva, bucurati-va. Bucurati-va ca ati reusit sa faceti ceva, nu mai pierdeti timpul cu critici, demonstrati cum trebuie facut. Fiti voi un model de urmat, dati-va exemplu.

#UnitiSalvam!


comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.