fbpx

Am gasit cea mai buna metoda de facut curat

Cu ocazia renovarii.

Inainte sa plecam in concediu de anu’ asta, impreuna cu buburuza, am decis sa zugravim bucataria… sa-i dam un aer de nou, de curat. Cumva, in aceasta perioada, m-a convins ca e obligatoriu sa renovam toata casa, si bucataria s-o refacem de la zero… inca nu imi dau seama cum de am fost de acord cu asa ceva, dar ma rog, abilitatile ei de negociator sunt extrem, extrem de bune!

Beciul.

Pentru ca de acolo trebuie sa incep. Acolo duc tot din casa, tot ce nu mai folosesc, dar pe care nici nu vreau sa arunc… ca poate o sa am nevoie. Si normal ca trebuia sa fac curat in beci… imi trebuia un loc unde sa depozitez cele 73 de cani pe care le am (nu, nu sunt un fan a canilor, pur si simplu prietenii mei cred ca sunt).

Metoda.

Pentru ca eram in criza de timp (ma rog, nu aveam chef si nici nu cred ca o sa ma prindeti vreo data sa am chef de curatenie) am stat 5-10 minute sa gandesc o strategie. Pentru ca mi-s inginer, ce pulpa calului batran! Noi masuram de 5 ori si taiem odata (e o vorba mostenita din mosi stramosi, pe lina masculina a neamului Ciulea)!

Ideea.

Geniala nu a ezitat sa apara. Avand in vedere ca nu am mai coborat in beci de peste un an, si fiecare coborare a fost facuta cu unicul scop de a mai indesa cate ceva acolo, am zis: daca tot nu am avut nevoie de nimic de acolo, de mai bine de un an, de ce as avea nevoie peste 7?

Asa ca, in mai putin de juma de ora, aveam cea mai curata, libera si goala boxa!

Decizia.

Prin urmare, pentru ca a fost una din cele mai geniale idei care mi-a strafulgerat teasta in ultimele zile si pentru ca nu vreau sa ajung precum majoritatea varstnicilor, m-am decis sa etichetez fiecare chestie pe care o voi duce in beci cu denumire si data… sa-mi fac aruncarea mai usoara!

Urmeaza sa fac curat in dulapul de haine!

poza


2 comments
  1. In dulapurile de haine si noi urmeaza sa facem extra-curatenie, asa ca daca te hotarasti sa-ti duci lucrurile la vreun centru specializat, anunta-ma!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Mai muncim din placere?

Next Post

Lights Out!

Related Posts