fbpx

Frica de dentist

pffff inca mor de frica

Nu pot sa mi-o justific… nu pot sa o controlez, nu pot sa mi-o ascund!

De cand am intalnit-o pe Doli, si nu va spun de cand, ca apoi o sa ziceti ca e batrana dentista mea, cand de fapt nu e asa, nu am reusit sa-mi infrang aceasta frica! Ma! Logic vorbind nu as avea motive sa imi fie frica cand merg la ea.

In schimb, ori de cate ori ajung in scaun, ori de cate ori ii vad acu, ori de cate ori aud polizoru’ ma ia cu transpiratie! Efectiv, transpir ca un caine in calduri… scaunul e leoarca, hainele de pe mine sunt leoarca, pana si ustensile lui Doli sunt leoarca!

Nu imi pot justifica frica asta pe care o am. Nu vreau sa fiu inteles gresit, nu se pune problema sa nu merg la detist… vai de mine, merg cu zambetu pe buze, serios! Cand ma pun pe scaun nu am nici o treaba, dar cand aud/vad injectia, tat-tat ma ud… la propriu.

Nu cred sa ma fi durut ceva, cand o lucrat dentistu’ la mine in gura, de pe vremea lu’ ceasca… sau ma rog, si cu toate acestea io ma ud ca o fata mare ori de cate ori aud polizoru.

[blackbirdpie url=”https://twitter.com/#!/ciulea/status/162211921716711424″]

De ce? Oare de ce drac mi asa frica de dentist?


2 comments
  1. Frica asta de dentist e indusa, a ajuns sa fie o boala. Recunosc, imi era frica de dentist de nu va puteti imagina si spre rusinea mea acum 2 ani am fost prima data in viata mea. Nu va spun ca asteptarea in fata cabinetului a durat 8 ore (in capul meu) iar cu transpiratiile la fel ca tine. Cand m-am pus pe scaun mai sa nu lesin de m-a luat dintologul la intrebari de sanatate. Ei, asta a fost prima data. De la a doua vizita eram in largul meu, frica deloc! Imi dadusem seama ca “frica” asta de dentist e ca povestea cu baba-cloanta care chiar nu exista. Ce sa mai zic ca la una din vizitele ulterioare am atipit pe scaun in timp ce-mi poliza fildesu`.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Bio… mancare bio!

Next Post

Grecia… pe mare

Related Posts