fbpx

Florin Manea – medic la ananghie

Fix in secunda trecuta am fost contactat de catre prietena mea, medic rezident, care o fo’ nevoita sa plece in Germania sa isi faca un trai, in legatura cu medicu’ Florin Manea, baimarean de origine.

Florin Manea, medic baimarean

A salvat zeci, chiar sute de vieţi ca medic de Urgenţă, iar acum are el nevoie de ajutor. Florin Fanea este doctor, are 33 de ani şi a fost diagnosticat cu neoplasm pulmonar. Pentru o nouă şansă la viaţă, acesta are nevoie de 150.000 de dolari pentru un tratament în America.

Conturi deschise pentru Florin

Colegii de muncă ai lui Florin Fanea au deschis două conturi la BCR pentru a aduna banii necesari:

în Euro: RO66 RNCB 0081 0357 5974 0002
în lei:     RO93 RNCB 0081 0357 5974 0001

Informatii complete gasiti in adevarul

Acum avem sansa sa rasplatim pe cei care ne salveaza vietiile zi de zi … fiecare cum poate … donati in conturile de mai sus, scrieti despre el … pentru a fi auzita povestea lui…


3 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Ce jocuri de societate va mai jucati?

Next Post

Adevaru’ te va elibera

Related Posts

EXCLUSIV: Cofetaria Carpati se inchide marti, 6 septembrie! GALERIE FOTO 6D

Va reamintim ca doar azi, 6 septembrie mai aveti timp sa gustati din minunatiile oferite de catre Carpati, si totodata va aducem la cunostiinta ca in exclusivitate pe dumnezeulecestireamscospunctro puteti sa cumparati un bilet de avion cu pret redus, daca le spuneti ca vreti sa beneficiati de super gustu’ cofetariei. Vom reveni, in exclusivitate cu o GALERIA FOTO 6D in online… DA, ati auzit bine, prima GALERIA FOTO 6D, EXCLUSIV pe amnevoiedetraficpunctro!
citește mai mult