fbpx

EXCLUSIV: Cofetaria Carpati se inchide marti, 6 septembrie! GALERIE FOTO 6D

Va reamintim ca doar azi, 6 septembrie mai aveti timp sa gustati din minunatiile oferite de catre Carpati, si totodata va aducem la cunostiinta ca in exclusivitate pe dumnezeulecestireamscospunctro puteti sa cumparati un bilet de avion cu pret redus, daca le spuneti ca vreti sa beneficiati de super gustu’ cofetariei. Vom reveni, in exclusivitate cu o GALERIA FOTO 6D in online… DA, ati auzit bine, prima GALERIA FOTO 6D, EXCLUSIV pe amnevoiedetraficpunctro!

Mai aveti doar cateva ore sa va bucurati de minunatele prajituri, facute de catre Cofetaria Carpati … au declarat in exclusivitate pentru ciulea.ro cativa cersetori care isi fac veacu’ pe la coada calului lui Matei.

Oamenii sunt extrem de indignati, dupa cum spun in exclusivitate, ca sus numita cofetarie, se inchide dupa 40 de ani, deoarece proprietarul spatiului a decis sa creasca chiria.

cofetaria carpatiSpatiul este detinut de un cetatean neamt, care a stabilit o chirie excesiv de mare pe care firma care administreaza cofetaria nu si-a mai putut-o permite. Asa ca ne-au anuntat ca trebuie sa ne descurcam pentru ca nu ne mai pot prelua pe alta firma. Eu lucrez aici de 30 de ani la cofetaria Carpati si ma voi duce in somaj. Nu am ce sa fac“, a declarat in exclusivitate pentru uatevarpunctro, o sora a verisoarei, casatorita cu un prieten, care are un frate, a carei mama lucreaza la cofetaria concurenta acelei din acest articol!

Va reamintim ca doar azi, 6 septembrie mai aveti timp sa gustati din minunatiile oferite de catre Carpati, si totodata va aducem la cunostiinta ca in exclusivitate pe dumnezeulecestireamscospunctro puteti sa cumparati un bilet de avion cu pret redus, daca le spuneti ca vreti sa beneficiati de super gustu’ cofetariei.

Vom reveni, in exclusivitate cu o GALERIA FOTO 6D in online… DA, ati auzit bine, prima GALERIA FOTO 6D, EXCLUSIV pe amnevoiedetraficpunctro!

trollfaceP.S: Acest articol face parte din campania de consţientizare a jurnalismului de nişă generalistă numit uatevărdecluj.ro. Demersul este organizat de Asociaţia Blogărilor Locali. VEZI aici, aici , aici, aici , aici si aici AUDIO-FOTO-VIDEO cine a mai scris până acum în EXCLUSIVITATE despre acest subiect!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Parla italiano?

Next Post

La pensie

Related Posts