fbpx

EC, let’s talk buses for a sec.

Că ne place, că nu ne place suntem în a 9-a ediție de EC (da, punem în calcul și EC_Special) și am ajuns în același stadiu: la drumuri încă se lucrează și în loc de două benzi, acum, de EC, avem o singură bandă. Drumul pe unde circulă autobuzul e o glumă. În sat e plin de praf.

Și pe lângă asta, din păcate, organizatorii nu au reușit, după atâta timp, să optimizeze procesul de îmbarcare a festivalierilor în autobuze. Atât când pleacă din Cluj spre festival dar, mai ales când pleacă din festival spre Cluj.

Poza de la statia de autobuz din Bontida. Am stat de la 2:15 pana la 6:45 la coada sa urc intr-unul din autobuze

Ionela Melnic

Personal am militat pentru mersul cu autobuzul / trenul. Militez în continuare, pentru că, din păcate, nici să mergi cu mașina nu e o soluție.

Eventual un parteneriat, acum, pe ultima sută de metri, cu o firmă de taximetre și cu ceva ride sharing. Da, teoretic este BOLT, practic azi noapte, cât timp am stat la coadă să prind autobuz sunam și la taxi, căutam și BOLT… dar nimic.

Nu sunt supărat sau ceva. Mă rog, mai degrabă deranjat puțin de situația de azi noapte. Nu pot să zic că am fost încântat să stau în frig, la coadă, să prind un autobuz să ajung în Cluj. Dar, cumva, mi-am asumat chestia asta. Și mi-o asum și azi, pentru că tot cu autobuzul merg la festival.

Poate că până la anul își regândesc procedurile și găsesc o soluție. Până atunci caut și eu o soluție să nu mai stau la coadă 3 ore. Oricum, pentru o doză de zâmbet, vă recomand să citiți comentariile de mai jos… sunt savuroase.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Electric Castle – ziua 2

Next Post

Electric Castle – ziua 3

Related Posts