fbpx

Duminica, 16.12.2012, incepand cu ora 13:00

Nu odata am fost intrebat ce-i Nepoti de Craciun, care-i ideea cu campania asta.

Ideea e una cat se poate de simpla: comunitatea din Cluj (a pornit de la comunitatea online) pune umar langa umar pentru a pune zambetul pe buzele catorva seniori, care nu mai au familii, in perioada sarbatorilor de iarna.

Daca ne intrebati de ce doar de sarbatori.

Am sa va raspund ca da, aveti dreptate, aceste persoane nu au nevoi doar in perioada aceasta a anului, dar, totodata sa nu uitam ca in aceasta perioada a anului singuratatea se face simtita si mai tare… decat in restul anului. Sa nu uitam ca un cadou, oricat de neinsemnat ar fi el, face foarte mult, in primul rand pentru ca da dovada ca nu ai fost uitat, ca cineva inca se mai gandeste la tine!

Nepoti de Craciun are si o parte egoista. Cei care au fost si anii trecuti Nepoti de Craciun, cei care au fost cu noi la impartirea cadourilor au vazut ca am fost rasplatiti cu varf si indesat de catre seniorii de la centrele de zi din Cluj. Bucuria din ochii lor, acompaniata de multumirile materializate in colinde sau recitari de poezie, ne fac sa ne dorim sa devenim nepoti la cati mai multi bunici!

Duminica, 16.12.2012, incepand cu ora 13 suntem la Polus Center, ne vedem.. da? Vom avea si cateva surprize, va spun doar ca Gog, Cristian Gog ne va incanta pe scena.


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

2 Responses

  1. Lavinnia says:

    Ptu tulai Doamne da cand ajung si eu p-acolo? Mno amu` m-am enervat!

  1. December 11, 2012

    […] iniţiativa lui Dan Ciulea, duminică, 16 decembrie, la ora 13, ne întâlnim în Polus să strângem pachete pentru 400 de […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.