fbpx

Cu pluta pe Mures

Vineri seara, dupa ce am iesit de la birou, mi-am luat bagaju’ (care, intre noi fie vorba, continea muuuult prea multe tricouri – nu mai putin de 7, pentru maxim 3 zile… nu imi pot explica la ce m-am gandit cand le-am pus in rucsac) si am (ceea ce imi doresc sa fac in fiecare weekend) iesit din Cluj, impreuna cu o mana de prieteni.

E minunat, ca dupa o saptamana de munca, sa ajungi intr-un loc ca asta, sa-ti instalezi cortul, sa-ti deschizi o bere, sa-i dai drumul la foc, si sa te bucuri de natura, alaturi de prietenii tai. Da, e minunat!

E si mai minunat, daca a doua zi, te iei si te plimbi pe Mures, cu pluta facuta de propriile tale maini. Da, e un sentiment de implinire personala, amestecat cu un uau!

(Daca urmariti pozele din “traseul” de mai sus, o sa vedeti povestea)

Nu are importanta cat mergi cu pluta, muuuult mai important e ce si cum te simti pe ea.

Vorba englezului long story short: chiar daca aventura mi-a fost scurtata de un minunat eveniment, pot sa va spun ca am avut parte de o super experienta… incepand de la mancatul in aer liber (orice ati zice, nu se compara gratarul facut langa cort, cu gratarul facut langa pat), continuand cu vaslitul si terminand cu entuziasmul pe care il aratau oamenii de pe malul Muresului. Nici imbaiatul in Mures nu e de lepadat… indiferent ca vorbim de saritul de pe pluta sau ca vorbim de jacuzzi natural

E o experienta unica… pentru mine si cu siguranta am s-o repet. Cu prima ocazie, imi refac pluta, imi iau 2-3 prieteni si ne vom elibera de cotidian. Ceea ce, evident ca doresc si domniilor voastre!


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

2 Responses

  1. mihai says:

    Dane, sunteti mortali! Am avut si eu in plan la un moment dat (in indepartata-mi tinerete) o iesire ca asta dar, din pacate, nu s-a mai intamplat. BIG Like!

  1. July 19, 2012

    […] intrebat dacă a mers cu marșalierul (Am zis că nu spun asta) :)) Dar toate bune, împreună cu Dan și Injineru am legat pluta în 2 ore, și cum eram deja după micul dejun ne-am și lansat la apă […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.