fbpx

Catch a Smile Day‬!

Zâmbetul este singura noastră scăpare!

Zâmbetul este molipsitor, ba mai mult poate schimba starea unei persoane. Dacă tu zâmbești și treci pe stradă pe lângă mine, o persoană care în momentul respectiv sunt îngândurata, imi poți schimba starea în bine. Dacă pe lângă mine trec 10 astfel de persoane, mă vei vedea și pe mine zâmbind. Și nu, astea nu sunt studii făcute de cercetătorii britanici… mă rog, îs englezi ei, dar ați prins voi ideea.

De vreo 5-6 ani am încercat să-mi schimb modul de abordare a subiectelor negative din viața mea. Am încercat ca în fiecare pahar să-i vad partea plină, chiar dacă au fost momente în care paharul era mai uscat decât nisipul din Sahara. Am încercat să zâmbesc tot timpul, pentru că zâmbetul mă face să am o stare de bine, stare care mă face să găsesc soluții la orice provocare pe care viața mi-o rezervă.

Prietenii știu că eu spun și mă conduc după sintagma: nu există probleme!

Asta încercăm să facem și cu Fantasmagia în Parcul Central, să oferim zâmbete trecătorilor. Zâmbetele sunt gratis și durează o viață… dacă sunt corect câștigate: o amintire care are la bază un zâmbet real, o vei povesti nepoților tăi!

Apropo de nepoți, același lucru încercăm să-l facem și cu Asoc. Magic People, să punem zâmbetul pe buzele tuturor indiferent de vârstă și poziția socială. De la florărese până la studenți, de la copii până la vârstnici, de la nefamiliști până la familiști.

Așadar când am auzit de la prietenii mei de la Beard Brothers că vor să facă și în acest an Catch a Smile Day‬, am fost și mai încântat. Iar când mi-au spus că vor să mă facă Smile Ambassador… well, cred că v-ați dat și voi seama!

Smile_Ambasador_Dan_Ciulea

Cu zâmbet pe buze vă spun:

  • Dacă nu sunteți din Cluj-Napoca și doriți să puneți umărul la organizarea celei mai mari vânători de zâmbete, completați formularul:

  • Dacă sunteți din Cluj-Napoca și doriți să ajutați la punerea în aplicare a acestui minunat proiect, luați legătura cu băieții pentru că au nevoie de: 5000 de baloane, 2500 de bomboane lollypop, 5000 stickere, 500 de reviste pentru copii și 2000 de flori.
  • Dacă doar doriți să oferiți un zâmbet, vă așteptăm în fiecare zi, orinde în lumea asta, să-l dăruiți din suflet, tuturor celor care interacționează (sau nu) direct cu voi. Iar dacă doriți să fiți protagoniștii filmului din ediția cu numărul 2 Catch a Smile Day, vă invităm vineri, 7 august 2015, să zâmbiți!

This year`s target is for Catch A Smile Day to take place in 40 cities from Romania, 15 from Europe, and 3 from USA. Last year’s first edition took place in 11 cities from Romania and 6 from Europe.


2 comments
  1. Foarte frumos redactat acest articol. Cum spui si tu, trebuie sa vedem partea plina a paharului, sa extragem din amintirile noastre doar momentele de fericire, sa incercam sa evitam momentele de tristete chiar si cu un ras fortat, sa ne adaptam la situatiile placute chiar daca nu vrem sau nu putem in acel moment.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Donează sânge!

Next Post

Open your city, tur inedit al Clujului.

Related Posts