fbpx

Cat de odihnit trebuie sa fii?

Zilele trecute, cand ma intorceam de la Targu Mures, comentand pe masina semnele de circulatie (stiti ca atunci cand cineva din familie, si sau prieteni urmneaza scoala de soferi, esti supus unui test … pana cand isi ia carnetu’ vei avea parte de teste zilnice in ceea ce piveste regulile de circulatie) m’o strafulgerat … din senin (cu toate ca erau cativa nori albi, in forma de elefant care trage un carucior cu un crocodil pe el) o intrebare

Zilele trecute, cand ma intorceam de la Targu Mures, comentand pe masina semnele de circulatie (stiti ca atunci cand cineva din familie, si sau prieteni urmneaza scoala de soferi, esti supus unui test … pana cand isi ia carnetu’ vei avea parte de teste zilnice in ceea ce piveste regulile de circulatie) m’o strafulgerat … din senin (cu toate ca erau cativa nori albi, in forma de elefant care trage un carucior cu un crocodil pe el) o intrebare:

– Cat de odihnit trebuie sa fii ca sa inventezi un intreg sistem …

Initial ma gandeam la sistemu’ de reguli din circulatie … apoi am trecut la jocurile de societate … ma, astea mi se par extrem de greu de inventat .. adica plm, sa imaginezi un turn .. nu’i big deal, dar sa te duca capu’ sa dezvolti o intreaga “civilizatie” cu tot cu restrictii, beneficii cum or facut in catan, sau mafia, sau legendaru’ monopoly … mi se pare exagerat … serios, odihnita rau trebe sa iti fie mintea.

Adica, plm, statea ala relaxat pe comoda, si inainte sa isi termine tigara electronica fara baterii care se afla la magazin, ca nu isi cumpara nici dracu asa ceva, adoarme, cu mana pe un pix, si dimineata gaseste scrijelit, pe iPadu’ 0,14 (ca sa nu ii zic pi) regulile.

Serios amu’, cat de odihnit o fost ala ce o inventat … brelocu’


6 comments
  1. Intr-o lume plina de agitatie, unii trebuie sa fie cu mintra odihnita sa creeze jocuri cu care sa ne relaxam si noi restul! Si inplus, trebuie sa ai o imaginatie bogata pe langa mintea odihnita.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cu pluta pe Mures

Next Post

Baia de Aries – Manastirea Musca

Related Posts