fbpx

Baia de Aries e civilizata!

Serios!

Nu oriunde gasesti asemenea comunitate educata! Am mai fost io prin cateva locuri, dar nici unde nu e ca la parinti acasa… nicaieri nu e ca la Baia de Aries!

Cred ca v-am zis eu de un milion de ori ca imi place la nebunie Baia de Aries… incepand de la drumul pe care il faci pana ajungi acolo, si terminand cu toate zonele turistice pe care le avem de oferit, Baia de Aries, fara nici o gluma, e un punct de vizitat, un check de pe lista, un punct de to do, un plm… ati prins ideea!

Deci, pe langa toate nebuniile pe care vi le-am povestit cu si despre Baia de Aries, pe langa fata de la pagina cinci [da, in Baia de Aries sunt si fete frumoase… da, am avut nu una, ci mai multe fete care au ajuns sa prezinte vremea in pagina cinci a anumitor ziare], pe langa tineretul care se perinda, si face ce stie el mai bine, pe langa toate frumusetiile pe care natura le-a scapat, efectiv, din sac in zona noastra…

Pe langa tot ce face Radu, si popa stie ce a facut… pe langa toate astea, TOATE astea, vreau sa va spun, ca intreaga comunitate din Baia de Aries e extrem, extrem de civilizata!

Serios, ieri de exemplu am dat o fuga pana acasa. Si, daca tot am ajuns in Baia, am zis ca e pacat sa nu merg sa beau o cafea buna, la 2 lei 50, foarte buna, pe o super terasa, la drum, dar faina terasa, si cafeaua, si sa mai socializez cu unu si cu altu.

vaca traverseaza pe trecerea de pietoni

No ziceti voi, cati dintre voi sunt in halu’ asta de civilizati… incat sa dea prioritate la o vaca?!!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

TIFF-ul reincepe :-)

Next Post

De maine…

Related Posts