fbpx

Azi maine vine peste noi

Cum cine? TIFF-ul! Si nu vine oricum.

Daca pana la startul oficial al festivalului am avut (ma rog inca mai avem) parte de cateva proiectii la cinema Victoria de filme thainlandeze in cadrul AvanTIFF, marea deschidere a editiei cu numarul 11 a festivalului il va avea ca protagonist principal pe nasu’ mare, ca s-o parafrazez pe Gloria, nimeni altu’ decat mai marele Tudor Giurgiu!

Filmul „Despre oameni şi melci” deschide TIFF 2012!

Premiera absoluta a celui de-al doilea lungmetraj regizat de Tudor Giurgiu, Despre oameni si melci, va deschide cea de-a 11-a ediție a TIFF, pe 1 iunie, in Piata Unirii din Cluj.

Si vorba aia… dupa incepe greul. Pentru ca nu o sa-mi fie usor nici mie, nici tie sa tii pasul cu un asa program. Oricum, io mi-am instalat aplicatia mobila TIFF, pe care si tu o poti descarca de aici: iOS sau android, in speranta ca o sa-mi pot planifica mai bine vizualizarile… indiferent ca vorbim de filme, evenimente speciale, conferinte etc

Si, pentru ca si anul acesta sunt blogger oficial, va spun un secret: stati cu ochii pe noi, bloggerii oficiali, pentru ca o sa avem surprize pentru voi, cititorii nostrii cineTIFFi (fraza furata de la Marian)!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Hai la inca un pahar de multumesc cu Cristian Gog!

Next Post

La ce varsta ai injurat prima data?

Related Posts