fbpx

3 de DA pentru Cristian Gog!

Dupa cum bine stiti, aseara, a avut loc prima runda din romanii au talent … nimic iesit din comun/interesant pana acum, doar ca, tot aseara a urcat pe scena si Cristian Gog … pentru cei care nu au reusit sa intre in sala … indiferent de motiv, dar au fost cu sufletul aproape de Cristi, va redau mai jos filmarea … asa cum e ea … nu va pot explica emotiile pe care le’am avut eu … imi transpirau mainile, precum transpira un eschimos in desert … fara sa o mai lungesc

Laudele primite de la juriu, aplauzele primite de la public, zic eu, ca demonstreaza talentul de care a fost acuzat 😛

P.S.

referitor la bannere, va anunt ca lucram la ele … sunt pe vine! Oricum, #SustinCristianGog si nu in ultimul rand FELICITARI!!! si la cat mai multe.


22 comments
      1. vroiam sa iti spun de la inceput ca trebuie sa faci ceva cu el ca o sa-l ia toti gigeii, ceea ce s-a si intamplat.
        Lasa-l asa pana cand se va da inregistrarea oficiala!

  1. Un mare multumesc tuturor pentru sustinere si vorbele frumoase! Daca merg mai departe sper doar, la fel cum am sperat si inainte, … sa nu va dezamagesc! E singura metoda prin care as putea sa ma revansez.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Alba Iulia … e orasul!

Next Post

Prima zi de scoala

Related Posts

Oare sunt defect?

Ma sunt scarbit de ce poate sa faca presa in ultimele zile … serios, ori eu sunt defect, ori mi se pare total gresit sa iti concentrezi toata energia spre Huidu. Din punctu’ meu de vedere, e anapoda rau, ca se vorbeste de Huidu … nu e nici primu’ si din pacate nici ultimu’ accident de acest gen … Daca tot s’o facut atata tam’tam, din cauza, nefericitului accident, mai bine isi canalizau fortele, spre a sensibiliza constiinta civica, astfel incat sa se puna preiune pe guvern, pentru a se reduce aceste nenorociri.
citește mai mult