fbpx

Ansamblu Mugurelul

Saptamanile trecute, am fost la nunta singurului membru’ a trupei comedica, cu capul pe umeri (sau nu?), cel care a facut un pas extrem de mare (cu ochii inchisi), si si-a nenorocit viata …. casatorindu-se 😀 ….

Acum, nu despre nunta vreau sa va spun, ci despre minunatul cadou primit, de la sora lui:

Ea, a chemat trupa Mugurelul, si au jucat pentru miri … am fost extrem de impresionat de ei … va rog sa va uitati ce tineri sunt (cei doi micuti sunt bestiali) … si totodata extrem de incantat ca inca mai avem oameni care ne pastreaza traditiile.

Inteleg, ca nu ne uitam la EtnoTV, sau alt post de cacao de genu asta, care in loc sa iti dea muzica populara, autentica Romaneasca, ne difuzeaza un gen manelo-popularo-romantat …

Sunt extrem de mahnit, ca nu am fost in stare sa ne pastram minunatele noastre traditii … si prin urmare ma bucur extrem de tare, cand mai dau peste minunatii de genul acesta!

Aveti o traditie care va incanta, si de-a lungul timpului a fost “uitata” … care e aceasta?


7 comments
  1. Stii care e chestia care ma bucura… ca aceste inregistrari exista… astfel atunci cand cineva va vrea sa reinvie aceste traditii o va putea face… spre deosebire de alte traditii care le-am avut si care s-au pierdut innegura timpului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Esti grandios?

Next Post

Ce ai facut in ultima zi de 19%?

Related Posts

America, venim!

Concurs fulger! Spune-mi un actor din distributia filmului si poti castiga o invitatie dubla pentru filmul ce va rula miercuri,…
citește mai mult