fbpx

Ai paduchi?

Ma, pe langa faptu’ ca nu ai nici cea mai mica grija cand esti plod la mata-acasa, deci pe langa asta, da? … copilaria in sine ii bestiala din prisma faptului ca fiecare dintre noi am trecut prin etapele ei … etape, care au fost mai mult sau mai putin traumatizante!

Pentru ca nu cred ca toate fazele copilariei au fost placute … ma rog, acum ca ma uit in spate nu mai am probleme, dar atunci … nu era asa simplu!

Si evident ca si eu, ca si orice copil (as zice eu) a avut faza: ai paduchi!

Ba, dezastru! O venit ceva coleg nou in scoala, de etnie, mai mult sau mai putin cu doi de r, si culmea, in 3 zile o reusit sa isi mareasca ferma la toti copchiii din scoala!

Problema mare, din punctu’ meu de vedere, nu a fost ca aveam paduchi, plm, toata Baia de Aries avea … mirosu’ de petrol era la moda inperioada aia … chiar nu ma deranja … in schimb, am primit de la sora-mea o frizura.

Tairea parului s-a facut in functie de ce a vazut ea, si unde a vazut … in sensu’ ca nu a vrut sa il taie prea scurt, dar in anumite zone, unde pepiniera era in floare, a fost nevoita sa tunda pana la piele (pacat ca nu am poza!).

Oricum, faina  perioada serios … fiecare copil ar trebui sa treaca prin aceasta etapa a vietii, si sunt convins ca nici tu nu ai ratat-o … sau?


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

3 Responses

  1. marius says:

    N-am ratat-o! De doua ori, daca tin bine minte, plus inca una de care nu-mi amintesc 🙂

  2. cecilia says:

    tu ai primit o frizura, eu in schimb,dupa toata manopera, am primit-o in freza .

  3. Daniela says:

    Ce mi-au placut anii aia. Ii mai vreau si acum… in ziua de astazi…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.