fbpx

Ai paduchi?

Ma, pe langa faptu’ ca nu ai nici cea mai mica grija cand esti plod la mata-acasa, deci pe langa asta, da? … copilaria in sine ii bestiala din prisma faptului ca fiecare dintre noi am trecut prin etapele ei … etape, care au fost mai mult sau mai putin traumatizante!

Pentru ca nu cred ca toate fazele copilariei au fost placute … ma rog, acum ca ma uit in spate nu mai am probleme, dar atunci … nu era asa simplu!

Si evident ca si eu, ca si orice copil (as zice eu) a avut faza: ai paduchi!

Ba, dezastru! O venit ceva coleg nou in scoala, de etnie, mai mult sau mai putin cu doi de r, si culmea, in 3 zile o reusit sa isi mareasca ferma la toti copchiii din scoala!

Problema mare, din punctu’ meu de vedere, nu a fost ca aveam paduchi, plm, toata Baia de Aries avea … mirosu’ de petrol era la moda inperioada aia … chiar nu ma deranja … in schimb, am primit de la sora-mea o frizura.

Tairea parului s-a facut in functie de ce a vazut ea, si unde a vazut … in sensu’ ca nu a vrut sa il taie prea scurt, dar in anumite zone, unde pepiniera era in floare, a fost nevoita sa tunda pana la piele (pacat ca nu am poza!).

Oricum, faina  perioada serios … fiecare copil ar trebui sa treaca prin aceasta etapa a vietii, si sunt convins ca nici tu nu ai ratat-o … sau?


3 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Rufe … spalate … in public?

Next Post

Cum te striga?

Related Posts