fbpx

Acțiunea. Asta ne omoară. Acțiunea, sau mai bine spus lipsa ei.

Nu știu voi cum sunteți, dar eu am ajuns la o suprasaturație de tot ce înseamnă cursuri de dezvoltare persoanlă. Nu vreau să intru neaparat în discuția asta, că sunt sau nu sunt utile, nu de asta e vorba. Mai degrabă aș vrea să vă spun că, din punctul meu de vedere, la majoritatea acestor cursuri, învățăminte, demersuri, spuneți-el cum vreți voi, le lipsește un lucru extrem de important, acțiunea.

Dar nu la toți. Nu toți suferim de această boală. De boala vorbitului fără a acționa în direcția respectivă.

Zilele trecute am văzut demersul prietenilor mei de la Beard Brothers, Enough is Enough – dotarea Spitalului Județean de Urgențe Cluj, secția de Arși cu aparatură demnă de anul 2017. Aparatură care nu e tocmai ieftină, bugetul depășește 30.000 de euro.

Pare puțin intimidantă suma, dar, pornind de la premisa că în anul 2017, majoritatea oamenilor sunt contectați cu destul de multă lume prin intermediul Facebook-ului, Cornel, președintele Beard Brothers, a lansat o provocare pentru fiecare din prietenii lui. Prietenii lui de pe Facebook.

Provocare la care am ales să nu rămân pasiv și am decis să acționez.

Dacă vrei să donezi, o poți face extrem de simplu:
Asociația Beard Brothers
RO58BTRLRONCRT0249735201
cu mențiunea ”pentru campania Beard Brothers”.

P.S.

Dacă sunteți pasionați de motociclete, băieții au primit un motor. Acest motor este creat de Anarchy custom, locul 6 mondial în materie de custom bikes și este de vanzare. 20% din costul motorului se vor dona în cadrul campaniei Enough is Enough.


Hai să nu mai stăm să așteptăm să ne cadă para mălăiață-n cap, ca mai apoi să ne plângem că e prea moale. Hai să ne întindem noi după ea și să o culegem când e perfectă pentru a fi mâncată.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Rețeta unui teasing reușit

Next Post
Techsylvania

One startup will have the chance to showcase their product at Techsylvania 2017

Related Posts