fbpx

2.200 de participanți au fost în 29 iunie la TEDxCluj 2019

Sâmbătă, 29 iunie 2019, a avut loc cel mai mare eveniment TEDx din România de până acum, desfășurat la BT Arena. Conferința a reunit 2.200 de participanți, 20 de speakeri și performeri și a fost organizat de 100 de voluntari și o echipă de proiect formată din 10 oameni. 

Ziua a început cu un moment dirijat de Vladimir Agachi și interpretat de Young Famous Orchestra. După prestația muzicală, Virgil Ianțu a fost cel care a deschis oficial conferința ca moderator. 

Designul scenei a fost conceput de arhitect Adrian Bizău, care face parte din echipa FRACTAL, o echipă de tineri creativi care își propun să schimbe modul de a proiecta. Implementarea a fost asigurată de Lightwork Studio, prin Tudor Baciu. Suportul tehnic a fost oferit de Wattech Systems, prin Răzvan Catană. 

Prima sesiune de discursuri – CHANGE, i-a avut ca speakeri pe Ramin Hasani, Simona Tivadar, Iuliana Stan, Irén Arsene Máté și Ștefan Mandachi. 

În pauze, participanții au experimentat și s-au bucurat de activitățile pregătite de partenerii evenimentului – PENNY Market, YARDI, Steelcase, E.ON Business Services Cluj, Vertiv, Urban Mirror, The Dungeon, Bookstory, The Teacher Within. 

Sesiunea a doua de discursuri – GROW, a fost susținută de speakerii Irina Margareta Nistor, Vladimir Drăghia, Loredana Pădurean, Oana Bogdan și Carl Honoré. 

Pe lângă talk-urile pregătite, participanții au avut parte de încă câteva momente artistice pregătite de Mirror Crew din Serbia și Dimma’S – cvartet muzical care interpretează pop-opera. 

Mai mult decât atât, domnul Primar Emil Boc a fost prezent la eveniment printr-un mesaj video înregistrat pentru participanți. 

În cea de a treia și ultima sesiune de talk-uri – HOPE, au urcat pe scenă Amalia Enache, Tică Darie, Kathy Ward și Oana Pellea. 

Mai multe fotografii din timpul evenimentului

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Expoziția “The Art of Banksy” poate fi văzută la Cluj-Napoca, la Casa Vaida Voevod, între 1 august și 3 noiembrie

Next Post
UNTOLD 2018 - day 4

Acrobați internaționali, instalații de foc, carusel tradițional englezesc și multe alte surprize ne așteptă în tărâmul magic UNTOLD

Related Posts