fbpx

2.200 de participanți au fost în 29 iunie la TEDxCluj 2019

Sâmbătă, 29 iunie 2019, a avut loc cel mai mare eveniment TEDx din România de până acum, desfășurat la BT Arena. Conferința a reunit 2.200 de participanți, 20 de speakeri și performeri și a fost organizat de 100 de voluntari și o echipă de proiect formată din 10 oameni. 

Ziua a început cu un moment dirijat de Vladimir Agachi și interpretat de Young Famous Orchestra. După prestația muzicală, Virgil Ianțu a fost cel care a deschis oficial conferința ca moderator. 

Designul scenei a fost conceput de arhitect Adrian Bizău, care face parte din echipa FRACTAL, o echipă de tineri creativi care își propun să schimbe modul de a proiecta. Implementarea a fost asigurată de Lightwork Studio, prin Tudor Baciu. Suportul tehnic a fost oferit de Wattech Systems, prin Răzvan Catană. 

Prima sesiune de discursuri – CHANGE, i-a avut ca speakeri pe Ramin Hasani, Simona Tivadar, Iuliana Stan, Irén Arsene Máté și Ștefan Mandachi. 

În pauze, participanții au experimentat și s-au bucurat de activitățile pregătite de partenerii evenimentului – PENNY Market, YARDI, Steelcase, E.ON Business Services Cluj, Vertiv, Urban Mirror, The Dungeon, Bookstory, The Teacher Within. 

Sesiunea a doua de discursuri – GROW, a fost susținută de speakerii Irina Margareta Nistor, Vladimir Drăghia, Loredana Pădurean, Oana Bogdan și Carl Honoré. 

Pe lângă talk-urile pregătite, participanții au avut parte de încă câteva momente artistice pregătite de Mirror Crew din Serbia și Dimma’S – cvartet muzical care interpretează pop-opera. 

Mai mult decât atât, domnul Primar Emil Boc a fost prezent la eveniment printr-un mesaj video înregistrat pentru participanți. 

În cea de a treia și ultima sesiune de talk-uri – HOPE, au urcat pe scenă Amalia Enache, Tică Darie, Kathy Ward și Oana Pellea. 

Mai multe fotografii din timpul evenimentului

comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.