fbpx

1001 Nopti

Stimabila dezaxata a avut mirifica idee sa ma chestioneze:

1. În momentele cele mai dificile si în care simti nevoia sa te ajute cineva, la cine te gândesti prima oara?  – in functie de problema … dar in general, la familie!

2. Daca ai putea fi, o zi, oricine ai vrea tu, cine ai fi? De ce? Ce ai face? – raspunsul e in mai jos:

3. Daca ar fi sa poti schimba o persoana cine ar fi aceea? – pe mine! … doar ca sunt prea incapatanat!

4. Ce ai face pentru linistea ta sufleteasca? – cine zice ca nu o am 😀 , ce fac? incerc sa nu mint, sa nu fac nimic din ceea ce nu as vrea sa mi se intample.

5. Care crezi ca a fost pana acum cel mai important moment al vietii tale? – de departe intalnirea cu jumatatea mea si binenteles marele pas facut in septembrie! 🙂

Si, acum as vrea sa imi raspundeti si voi la aceste cinci intrebari, dar va rog sa fiti cat se poate de sinceri si inainte de a pune punctul final al acestui articol, vreau sa va arat o poza facuta pe Valea Ariesului

valea ariesului P.S.

Leapsa merge la toti cei care vreau sa o preia!


7 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Punctualitatea

Next Post

Aurica nu te mai suporta! Nu te suporta Aurica!

Related Posts

Workshop in cadru’ TIFF 2011 sustinut de THOMAS MAI

Thomas Mai este cunoscut pentru experienţa sa în acest domeniu, ţinând prelegeri şi oferind consultaţii pe teme de finanţare, marketing, distribuţie de film şi New Media în întreaga lume. A ţinut prezentări la 19 workshop-uri din jurul lumii. Thomas a fost sales agent timp de 14 ani, perioadă în care a vândut filmele realizate de regizori precum Lars von Trier, Lukas Moodyson, Thomas Vinterberg şi mulţi alţii. A produs 4 lung metraje: The Eighteenth, Possessed, Don’s Plum, şiOne Point O, fiind recompensat cu numeroase distincţii. Thomas a fost managing partner şi producător la Klondike Film între 1996-1998 şi CEO al Trust Film Sales între 1998-2000. Între 2000-2004 a fost managing partner şi producător la ZentAmerica şi CEO Katapult Film Sales din Los Angeles între 2004-2006. Între 2006-2009, a condus departamentul New Business la TrustNordisk.
citește mai mult