fbpx
WineUp Fair in Transylvania Ediția a 6 a

WineUp Fair in Transylvania Ediția a 6 a

Cu fiecare ediție WineUp Fair in Transylvania, am dezvoltat un concept de târg care să înglobeze dorințele noastre vizavi de industria vinului: de a cunoaște, de a simți, de a împărtăși experiențe, de a promova ceva ce noi considerăm a fi o lume extraordinară.

Am reușit, de fiecare dată, să ne apropiem de tot mai mulți oameni curioși și pasionați de vin, printr-un complex de evenimente-experiențe marca WineUp: WineUp Fair, WineUp Official Selection, WineUp Masteclass, WineUp in The City.

Anul acesta ne vom adapta la situația actuală, dar vom păstra conceptele care ne-au definit până acum.

Ioana Bidian Micu – organizator.

WINEUP® FAIR

Fiecare vin are o poveste de spus, fiecare an are povestea lui, fiecare eveniment atrage noi experienţe.

Trăim diferit și în acest peisaj derulat cu viteză, vinul propune un respiro. Ne înseninează vieţile. De aceea, în revenirea către normalitate, este loc pentru un pahar de vin bun într-o companie plăcută, la o masă pregătită cu gust sau poate doar la o simplă reîntâlnire cu prietenii.

WINEUP® MASTERCLA Pornim de la premiza că ne aflăm cu toţii într-o călătorie, care combină plăcerea cu învăţarea. Vinul e o artă și, ca orice artă, are niște coduri de interpretare.

Masterclass-urile noastre împachetează dinamic informaţii pentru toţi participanţii, fie ei cunoscători sau doar amatori.

Experții ne vor pune pe masă chei de înţelegere, pentru a ne angrena pe toţi în degustări, la finalul cărora să putem spune că am înţeles mai multe despre vinuri.

WINEUP® IN THE CITY sau Cluj Winelife reprezintă partea cea mai relaxantă a poveștii, fiindcă e vorba despre o sumă de ieșiri în oraș, în locuri unde vinul aduce bucurie între prieteni și unde cultura locală își dă mâna cu gastronomia de top.

Acest format este de fapt un model, o invitaţie pentru înâlnirile organizate de noi de-a lungul anului, nu doar pe perioada târgului. Pe scurt, aceste ieșiri după 2 ani de așteptare sunt un bun prilej de socializare, dialog și petrecere.

Bilete:

  • 1 zi: 50 lei
  • Abonament 3 zile: 130 lei

Prețuri valabile exclusiv online. La intrarea în târg prețul va fi de 60 lei per persoană pentru biletul de o zi, respectiv 150 lei per persoană abonamentul pentru trei zile


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Nume noi pe afișul Electric Castle 2022

Next Post
plaja NEVERSEA

Alesso, Azteck, Brennan Heart, KSHMR, Nicky Romero, Parov Stelar și Quintino completează line-up-ul Neversea 2022

Related Posts