fbpx

We Love Retro Cluj – 4 noiembrie 2023 @ BT Arena

Sunt ultimele zile de bilete cu prețuri reduse pentru concertul din 4 noiembrie

Oferta se încheie în 22 octombrie

A șaptea ediție a We Love Retro va avea loc în mai puțin de o lună, pe 4 noiembrie, la BT Arena din Cluj-Napoca. Numărul biletelor cu prețuri reduse se epuizează rapid, iar organizatorii anunță că de pe 22 octombrie prețurile vor crește.

We Love Retro este cel mai mare eveniment dedicat muzicii retro din România.

După pauza forțată, impusă de pandemie, publicul clujean, și nu numai, era dornic de un eveniment de o asemenea anvergură, la Cluj-Napoca. Interesul fanilor a fost unul foarte mare și, din acest motiv, biletele scoase la vânzare cu prețuri reduse se epuizează rapid

Iancu Șerbănescu, organizatorul evenimentului.

Line-up-ul acestei ediții este format din artiștii care au cucerit topurile muzicale în anii 90 și 2000, unii dintre ei fiind pentru prima dată pe scena clujeană. Belgianul Danzel, artistul al cărui single “Pump It Up!” a fost în Top 10 în Europa în anii 2000, 2 Brothers on the 4th floor și Sonique vor urca pentru prima dată pe scena din BT Arena pe 4 noiembrie. Lor li se alătură Real McCoy și 2 Unlimited, dar și trupele românești care au animat discotecile anilor 90 și 2000: Voltaj, Fly Project, Sweet Kiss și L.A.

We Love Retro este evenimentul de neratat pentru toți nostalgicii acelei perioade atât de frumoase a muzicii românești și internaționale. Setup-ul show-ului din 4 noiembrie va recrea fidel atmosfera acelor ani atât de frumoși în care casetofoanele cu luminițe, ținutele colorate și coafurile nonconformiste erau modul nostru de a ne exprima liber.

Iancu Șerbănescu

Publicul va avea la dispoziție zone de food court & baruri în incinta BT Arena. Produsele comercializate în aceste zone NU sunt incluse în prețul biletului de intrare la eveniment.

Peste 60 de trupe au urcat, până acum, pe scena We Love Retro

Prima ediție a We Love Retro a avut loc în anul 2014 și a fost un succes încă de la debut. Show-ul a fost pus în scenă la Cluj-Napoca, București și Craiova.

De-a lungul anilor, la cea mai mare petrecere cu muzică retro din România au participat artiști extrem de îndrăgiți de publicul de toate vârstele, precum Bonnie Tyler, Dr. Alban, East 17 sau Coolio.

BILETELE sunt disponibile pe www.weloveretro.ro și pe Entertix.ro, MyTicket.ro și IaBilet.ro.

We Love Retro 2023 este programat să înceapă la ora 20.00. Accesul publicului se va face începând cu ora 19:00.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

POP-UP JAZZ CLUB 2 a debutat cu concerte în pepinieră

Next Post

Cazare UNTOLD 2024

Related Posts