fbpx

Soarele rasare din Vama Veche

Sunt un om pragmatic, asa imi place mie sa cred. Prin urmare, daca tot am avut treaba in Delta, am zis ca e pacat sa nu fug si cateva zile la mare. Chiar pacat. Prin urmare, sambata, cand ma aflam pe un sezlong de la piscina hotelului unde am fost cazat in Murighiol, am inceput sa caut cazare pe litoralul nostru.

Pentru ca am o problema cu spatiul personal, am cautat cazare intr-o statiune mai linistita: Venus, Olimp, Saturn sau 2 Mai. Datorita unor cumuli de factori (pretul exorbitant pe care l-am gasit in statiunile sus amintite – 2/300 lei pe noapte la un hotel de 2 stele) am extins cautarea si-n Vama. Aici am dat de casa Yachi. Motivul pentru care am ales aceasta locatie au fost recenziile de pe booking si in special cele in care se spunea ca nu au restaurant, dar Alex, proprietarul gateste la cererea turistilor.

Nu am sa ma lungesc, am sa va spun doar ca trecand peste jegul din Vama (pentru ca ce gasesti aici nu e mizerie, e de-a dreptul jeg – oamenii incearca sa curete, dar nu fac fata… poate ca #unitiSalvam ar trebui sa-si indrepte eforturile si inspre aruncarea gunoiului la cos), trecand peste faptul ca la unele terase mancarea e destul de scumpa (apropo, va recomand restaurantul Lyana, are preturi mai mult decat decente si mancarea este gustoasa), trecand peste faptul ca nu gasesti un wc decent pe plaja/terasa/restaurant (ca tot vorbim de plaja, va recomand plaja de la Expirat, de banii pe care-i dai pe sezlong/baldachin primesti consumatie de la bar)… trecand peste toate astea (pana la urma este Vama Veche si am inteles/acceptat asta dinainte sa vin), pot sa va spun ca:

Soarele rasare din Vama Veche!


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Murighiol, Delta Dunarii

Next Post

Am raspuns provocarii Ice Bucket Challenge

Related Posts