fbpx

Protest in Lancram, judetul Alba

Ieri (Duminica 22.01.2012), corespondentul de serviciu, magicul Cristian Gog, care apropo, in curand va incepe emisiunea romanii au talent, si noi il vom sustine cu ardoare, se intorcea de la un spectacol din Sibiu.

La iesirea din Sebes, directia Alba Iulia, in localitatea Lancram, a vazut, cum nenea Gheorghe (nu stim sigur daca acesta e numele lui, dar pentru o mai buna intelegere il botezam), singurul protestatar din localitatea sus amintita, isi instala “scena” de protest impotriva sistemului:

Se poate zice ca ardelenii is mai inceti, se poate zice chiar ca nu ies in strada in numar mare, dar in nici un caz, nu poti spune ca in momentul in care o fac, nu starnesc reactii!

Da, protestatarii din judetul Alba au demonstrat, si inca demonstreaza ca stiu cum sa protesteze… pentru a se face auziti.


5 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Pa, ciao, noapte buna, pofta buna

Next Post

Catre politia rutiera Cluj

Related Posts

18-55

Cand am spus ca sunt incapatanant, ma refeream la faptu’ ca iau aparatu’ foto peste tot cu mine, fotografiez fiecare musca moarta, din tot felu’ de unghiuri, cu tot felu de setari, umbre si lumini, si aproape fiecare reusita o urc cu mandrie’n suflet, ca si cum as fi dat gaura la macaroana, pe facebook. 18-55, e cel mai de cacao obiectiv pe care il are un DSLR, e obiecivu’ de kit, e acel obiectiv pe care il primeste invatacelu’ in momentu’ in care trece de la clasica sapunira, la ceva cat de cat … e obiectivu’, pe care eu, un fotograf wannabe, mi’ l-am schimbat in prima clipa.
citește mai mult