fbpx

Patricia Kaas canta Piaf la Cluj: muzica, film si poezie!

Patricia Kaas va concerta pentru prima data la Cluj-Napoca, in 24 iunie, in cadrul turneului ei mondial „Kaas chante Piaf” („Kaas canta Piaf”), un tribut adus uneia dintre cele mai mari voci ale Franței din toate timpurile: Edith Piaf.

Celebra interpreta franceza Patricia Kaas va concerta pentru prima data la Cluj-Napoca, in 24 iunie, in cadrul turneului ei mondial „Kaas chante Piaf” („Kaas canta Piaf”), un tribut adus uneia dintre cele mai mari voci ale Franței din toate timpurile: Edith Piaf.

Spectacolul include cantece faimoase precum „Milord”, „Padam Padam” și „Non, je ne regrette rien!”. Toate fac parte dintr-un album unic, prin care Patricia Kaas marcheaza implinirea a 50 de ani de la moartea artistei care i-a marcat copilaria, Édith Piaf. Albumul cuprinde 21 de melodii, o colecție care „aduce profunzime și nuanțe” muzicii lui Piaf, o experiența care trezește emoții profunde și care a incantat audiențe din intreaga lume. Piesele sunt reorchestrate de Abel Korzienowski, noul “copil minune” al muzicii hollywoodiene de film, nominalizat la Globul de Aur.

Publicul de la voi m-a primit de fiecare data foarte bine, iar eu concertele le ador in primul in primul rand datorita contactului direct cu publicul. Acolo simt ca ma pot exprima cu adevarat. In plus, acest tribut adus lui Edith Piaf cu care voi fi prezenta la Cluj a fost gandit in primul rand ca un concert live, abia apoi ca album, asa ca e o placere sa pot urca pe scena si sa transmit o stare de spirit. Ma bucur ca anul acesta voi face cunostinta si cu publicul de la Cluj, o destinatie noua pentru mine, pe care astept sa o descopar!

Biletele sunt disponibile online pe biletmaster.ro, dar și la casieriile din Polus Center, Iulius Mall și Casa TIFF (str. Universitații nr. 6), precum și la toate casieriile in care se gasesc bilete la TIFF 2013. Mai multe informații pe site-ul organizatorilor, TIFF Events


4 comments
 1. Cenușa timpului

  luni 17 februarie 2014, ora 19.30 – Casa de Cultură a Studenților Cluj Napoca

  O colaborare inedită, dar în același timp notabilă, între legendarul grup Riff și
  Teatrul de Balet Sibiu.

  Muzică rock și dans contemporan într-un show unic, o fantezie alegorică, o poveste actuală despre individ, despre existenţa cotidiană, întrebari, răspunsuri, căutări …

  Sentimentele interioare, trăirile cotidiene: bucuria, tristețea, pasiunea, iubirea, revolta, teama, resemnarea, speranța, sunt transmise prin coregrafia expresivă, modernă și prin sensibilitatea, viguarea, subtilitatea și forța muzicii originale.

  O înlănțuire de tablouri în care spectatorul se regăsește pe sine: inocent, tenace, îndrăgăstit, frustrat, hotărât, dejamăgit, furios, demn …. o clipă de viață din care rămâne doar Cenușa timpului …

  11 muzicieni, 18 balerini, proiecții video; totul pe o scenă dotată cu instalații de sunet și lumini profesionale, un spectacol unic de la care nu trebuie să lipsiți.


  http://www.youtube.com/watch?v=b6n-p7u3CWM
  https://www.facebook.com/riffcenusatimpului

  Biletele pot fi cumpărate de la casieria sălii zilnic între orele 10.00 – 19.00.

  Prețul biletelor: cat I – 50 lei
  cat II – 30 lei

  Pentru elevi, studenți și pensionari prețul biletului este de 15 lei.
  Informații la tel: 0735 330011 sau 0756 532537

  Nicu Dragosin
  manager de turneu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cadou de la tata

Next Post
ieeeee!

Plec!

Related Posts