fbpx

Mozart. Festivalul Mozart 2013

Luna decembrie este una speciala, pentru ca venirea ei anunta apropierea sarbatorilor de iarna. Iar de sarbatori este timpul pentru bucurie, magie si colinde. Atmosfera magica este intretinuta de Festivalul Mozart 2013,ajuns acum la editia 23.

Festivalul Mozart 2013 ofera clujenilor o adevarata atmosfera de sarbatoare in perioada 6-12 decembrie perioada in care diversi solisti si artisti cunoscuti din tara si din afara tarii vor interpreta diverse capodopere ale muzicii clasice.

Dintre solistii si dirijorii care vor participa anul acesta la Festivalul Mozart 2013 amintim cativa : Cvartetul Arcadia, pianiştii Viniciu Moroianu şi Aurelia Vişovan, dirijorii Mihail Agafiţa (Republica Moldova) şi Ladislau Horváth (Italia), flautistul Seiya Ueno (Japonia), oboistul Ye Chang Jung (Coreea) ( aici puteti vedea lista completa) Concertele se desfasoara la Casa Universitarilor in Sala Mare si in Studioul de Concerte al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”.Festivalul cuprinde, pe langa concerte si un concurs cu premii si un simpozion ( simpozionul va avea loc in 11 decembrie)

Festivalul Mozart 2013, editia 23 este un eveniment organizat de Societatea Romană Mozart, impreuna cu partenerii sai, Filarmonica „Transilvania”, Academia de Muzica „Gheorghe Dima” si Qual Media Group.

Eu unul sunt extrem de incantat de acest eveniment, ceea ce va doresc si dumneavoastra! Ne vedem acolo 🙂 !


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Atentie la pisica neagra!

Next Post

14 decembrie 2013 – Nepoti de Craciun

Related Posts