fbpx

Metode contraceptive

Fiind bajet, paduri cutreieram … hmm, Zicu ma provoaca sa impartasesc lumii, metodele contraceptive cele mai sigure (nu de alta, da e plina lumea de maimute … si dac si Papa o fo de acord ca prezervativu’ e cel mai bun pretin a omului … prezervativu’ si nu canele), atunci, noi niste bieti muritori de rand, de ce draq sa nu ne asumam raspunderea ca nu suntem in stare sa avem grija de noi, decum de un plod fara minte (ca doar noi suntem samnta lui…) asa ca da, trebuie sa expunem lumii intregi cele mai bune metode.

Mai, sincer sa fiu, cand m’am apucat de scris, am vrut sa bag duma cu faptu ca blogu’ mi’ citit de parintii bubburuzei, si ca e super nasol subiectu’ ca acum o sa imi fie rusine cand dau nas’n nas cu ei, ca nu as putea sa spun de nici o metoda contraceptiva, din cauza ca nu stiu la ce se refera acest cuvant, si din cauza ca eu nu … aaa … oare cum sa o spun … aaa … e post, sex nu e un cuvant accept in aceasta perioada … aaa .. da, am gasit, impreuna cu sotia mea, am vrut sa bag dume de kkt ca smf mai Zicule, asta ii cea mai ascunsa dorinta a mea, si anume sa gasesc leacul pentru inmultirea celor care au reusit sa se ridice in doua picioare, si totusi mai au par pe cur, si se inmultesc ca niste soareci, populand pamantul in nestire, si tragand in jos media IQ-ului … cu ganduri de acest gen am inceput sa scriu …

Ei, bine, apoi m’am tat gandit, si am zis ca cine stie ce drac de coptil de 12 ani o sa inceapa sa caute pe net informatii despre metode contraceptive, si prin ceva minune ajunge acilea pe blog, in paranteza: ba daca esti coptil si citesti asta ca vrei, si ca te intereseaza acest subiect, ia pune tu mana si inchide pajina asta, da nu inainte de a ceti asta: Ce draq te intereseaza metodele contraceptive, cand tie de’a bea amu’ t’o iesit primu’ floc, ia termina cu prostiile, si lasa fuufu pantru aia mai mari! Inchidem paranteza.

Apoi, daca esti trecut de 16, 17 ani, si inca nu sti cum se ruleaza plasticu (vorbim de metode contraceptive din punctu de vedere a masculului feroce!), cred ca ar fi momentu’ sa inveti… si nu imi venii cu dume de genu: io nu imi pun plasticuri pa morcov. Ba! nu fi fraier ca si tatat’o, ca asa o zis si el, si uite ce s’o intamplat …. pune’l dracului daca tat nu te mai poti abtine, ca cine stie, poate o sa iti salveze viata (atat tie dar si ei)… poate ca pastila pe care o ia ea nu e prescrisa de un doctor … poate o ia asa dupa ureche, nu te increde ca bou’ ca pastila de dupa o sa si functioneze!

No, si in incheiere, va urez, sa va … cu cap! … Serios amu’, bai masculi feroce, luati aminte!

L.E

Ca un intelijent ce sunt, binenteles ca am uitat sa dau mai departe provocarea, asa ca acum repar gresala, si provoc tata echipa DREAMTEAMROchinezu, stefan, info-delta, marius, vlad si nu in ultimul rand claudiu


10 comments
 1. frumos mod de a imi raspunde la leapsa :)))=))
  Educatia sexuala trebuie primita de la parinti si din surse sigure… nu de la prieteni si anturaj…

  Toti parintii sa fie deschisi cu prorii lor cophii… ca apoi o sa li se reproseze: “din cauza ta ma culc cu 17 baieti” “din cauza voastra am ramas gravida” “din cauza voastra sunt un drogat” 😀

 2. Off topic:
  Vă informez că blogul http://zanfirpop.blogspot.com este fals, deschis şi întreţinut de neoameni revoltaţi de faptul că nu mă sfiesc să spun adevărul.
  Blogul preia elemente de pe adevăratul meu blog: http://zam-fir.blogspot.com/2010/11/mare-ti-i-gradina-cu-nemernici-doamne.html utilizîndu-mi în fals numele, fotografia, conţinut, afectându-mi grav imaginea publică.
  Dacă vă repugnă astfel de metode, vă rog, ajutaţi-mă să aflu IP-ul de unde a fost creat şi de unde se scrie pe el.
  Vă mulţumesc în numele unei blogosfere curate!

 3. Omule, ce sa zic? Multumesc de leapsa, dar nu o pot onora. La 32 de ani ai mei am uitat de mult metodele contraceptive.
  Dimpotriva, de 4 ani ne dorim un copil si deocamdata nu am reusit.
  Acum mai degraba as putea sa scriu despre cat de greu este sa faci un copil dupa ce ti-ai irosit o importanta parte din viata gandindu-te cum sa nu-l faci…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Una doua de prin Cluj

Next Post

Sa il fufu de stat!

Related Posts