fbpx

Manager de top

Dupa cum bine stiti, eu sunt de parere ca singurul lucru bun, care s-a intamplat de la revolutie si pana in prezent … in mica noastra tara, este … criza! Da, stiu ca nu a pornit de la noi … important e, ca vrand-nevrand am fost si noi acaparati de tentaculele ei.

Datorita acestei “la piovra”, aam ajuns la stadiu, in care o firma nu mai poate fi condusa de badea Gheorghe din cucuietii de vale, decizile importante nu mai pot fi luate de orice pitipoanca siliconata, cu abilitati extreme in arta masajului tailandez cu final fericit, incet-incet, incepem sa avem o concurenta bazata pe lucruri reale, pe decizii luate in cunostiinta de cauza … E drept, ca tot datorita acestor tentacule, multi dintre cei aflati la conducerea unei companii (mai mica sau mai mare) au inceput sa dezvolte totfelu’ de strategii, mai mult sau mai putin ortodoxe, pentru a putea sa tina corabia veniturilor pe linia de plutire.

E, la fel de adevarat ca lumea afacerilor a inceput sa se tranforme din ce in ce mai mult, intr-o lume animalica, unde supravietuieste cel mai puternic, cel mai meschin, cel mai marsav .. dar, raman la aceiasi concluzie:

Singurul lucru bun de dupa revolutie … este criza!

Acum, avem oferte promotionale peste oferte promotionale, mega-reduceri peste mega-reduceri, promotii peste promotii … in zilele noastre, zicala “Reclama e sufletul comertului” are o conotatie existentiala pe piata de consum … cu toate acestea, nu trebuie, noi consumatorii de rand, sa ii credem pe cuvant … acum trebuie sa avem ochii larg deschisi, sa fim extrem de atenti la tot ce se intampla in jur, fiecare reclama, mega-reducere, promotie, trebuie citita cu atentie sporita (dupa cum supenam, traim intr-o lume dog eat dog).

Si, am sa va dau un exemplu, etrem de micut … dar relevant (click pe poza pentru marire – pont uitat-va cu atentie la pretul taiat):

mega reducere

scuzati claritatea pozei (a fos facut cu un telefon, si mai batea si reflectorul in partea dreapta, dar…)! 😉


7 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Adriana si Lucian Soit

Next Post

Nu eu sunt de vina!

Related Posts