fbpx

Madalina Manole …

Nu am vrut sa scriu despre acest subiect … nu din cauza ca nu ar fi meritat sa fie vorbit despre ea, ci din cauza ca nu mi se pare normal sa nu o lasam sa se odihneasca. Ma scot din sarite, ziarele si televiziuniile … toata media in general, din cauza ipocrizismului de care au dat dovada, in urma acestor nefaste evenimente.

Da, e un mare pacat ca a murit, oricum cred ca sunt printre singurii oameni de pe planeta asta, care in ultimii cinci ani o mai asculta pe Madalina Manole. Mi se pare de o imbecilitate crasa, ca dupa ce in ultimii ani, tu (ca si puterea nr patru in stat) nu ai dat nici macar un amarat de La Multi Ani de ziua ei, sa vii acum, si sa incepi sa vorbesti despre ea, despre ce artist bestial a pierdut tara, si mai rau decat atat, sa incepi sa analizezi ca de ce o murit’…

Tati’ ”pretinii” ei au fost invitati (sau au intrat ei cu spagi) pe la tot felu’de emisiuni de rahat de pe la TV, ca sa ne spuna noua, muritorilor de rand, fiecare amanunt din tragica ei viata, fiecare simtire din sufletu’ei … poate poate isi mai fac si ei audienta … ba o’fo’unu (plm ca nu stiu cum te cheama, da’stiu ca erai si tu ceva vedeta de slagare inca de pe vreama proaspatului deshumat) care o inceput sa dea vina pe puterea numaru’patru din stat, ca din cauza presei ea só sinucis, si ca … auzi ma … Cati artisti mai trebuie sa moara ca sa va treziti?

O, fost pe la ceva emisiune si… aaa … aceasta rebranduita mama omida a Romaniei (numa ca asta cica e cu un singur R), aceasta Raducoiu’de sex feminim, care se ascunde sub numele de Carmen Harra … care, a facut mai mult decat toata omenirea la un loc … a vorbit cu sufletul Madalinei … si a ajuns la concluzia … aaa … cum sa va spun … ca Madalina nu s’o sinucis, da’ nici nu a fost ucisa … culmea nu o’murit nici din cauze naturale … no’in fine … trecem peste, si mai am un singur dor, in linistea serii:

Va rog io’ sa o lasati sa moara … lasati-o sa se odihneasca … terminati cu magariile … lasati munca ei sa vorbeasca despre ea … difuzati melodiile ei si lasati-o in pace!


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

4 Responses

  1. Parerile noastre nu coincid in aceasta directie, dar asa cum ai spus si tu o sa ma abtin de la comentarii despre ea si o sa spun doar “Dumnezeu s-o ierte”.

  2. Lavinnia says:

    Am deschis zilele astea televizorul si surpriza, pe vreo 3,4 canale acelasi lucru, discutii interminabile despre moartea Madalinei.

  3. dezaxata says:

    evit sa comentez la acest articol:)

  1. July 22, 2010

    […] This post was mentioned on Twitter by Alex Bartis, Dan Ciulea. Dan Ciulea said: uite ce zic eu https://www.ciulea.ro/madalina-manole/ RT @Eeegroeg: …am auzit ca a murit Madalina Manole.. e doar un zvon sau chiar… […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.