Zilele ce tocmai au trecut, am fost printre altele si pe valea Ariesului (din doua motive: unu ca-s din zona, deci si prin urmare ies extrem, extrem de ieftin si doi pentru ca imi place zona… sunt indragostit de ea!)
Si, daca tot am fost in zona, si daca tot eram liber, si daca tot aveam un picior de caprioara primit… am zis sa-mi infrang frica de a o gati pe Bambi… si sa trec la treaba. Stiti ca pentru a trece peste orice frica, trebuie s-o infrunti… da? Asa ca, nu am mai stat pe ganduri, am luat piciorul, l-am taiat, curata de pielite, spalat…
Am luat o ceapa, un morcov, ceva radacina de telina, niste foi de dafin, cateva boabe de piper, putin cimbru, si dupa ce am sarat carnea cat de cat, le-am scufundat pe toate in vin!
Pentru ca timpul era de partea mea, am lasat aceasta nebunie sa se marineze timp de 24 ore (ma rog, o trecut mult mai mult, undeva pe la 36 de ore… da no’ parca suna mai bine 24)
In timpu’ asta am mai vizitat si eu una alta… am mai facut o poza, am mai inregistrat un traseu cu Trip Journal, si daca mi se rezolva problema de ordin tehnic (cumva, noua versiune o reusit sa ma puna in dificultate), am sa va arat zilele astea ce si cum.
In fine, pana una alta, am reusit sa pun tava in cuptor, si dupa cateva ore de fiert in suc propriu (am pus tava in cuptor cu tot cu marinata, si am mai adaugat doar cateva bucatele de slanina… nu as putea sa va spun de ce… asa am simtit eu… )
Ma, e clar, am reusit sa-mi inving aceasta frica! Nu se mai pune problema… de acum inainte nu o sa mai mananc friptura de caprioara… mi-am dat seama ca Bambi e muuuult prea impregnata in subconstientul meu, incat sa o pot manca! Efectiv nu mi-o placut… nu stiu cum sunteti voi, dar eu unu nu o sa mai mananc din Bambi!
Deci tu ai mancat-o pe Bambi? Esti un om fara inima! 🙁 Iti dau unfollow si block si report as „who ate Bambi”.
si pe langa asta nici nu mi-o placut… :-))
bun asa, sa-ti fie invatatura de minte!:)
Curios… si eu am mancat o bucata de Bambi si a fost delicioasa. Da’ gatita la restaurant de fitze..
Stiam eu ca am un sef curajos care nu se lasa speriat de orice, d’apoi de Bambi…imi inchipui ca a fost ceva bunutz ceea ce a iesit acolo! 😀
Eram la un restaurant la un moment dat, si incercam sa inteleg ce scria in meniu, deh, traiasca franceza, si pana la urma mi-a explicat cineva ca e vorba de bambi, cu exact aceste cuvinte… Am servit, a fost delicioasa, dar maxima zilei a venit cand le-am zis ca eu nu-l pot manca pe Thumper… 😛
Am mancat cand eram mica o bucata dar nu prea mi-a placut. eu sunt cam pretentioasa la mancarurile noi.