fbpx

Faci diferenta?

Ma e clar, sunt un orgolios, sunt un ambitios, si nu e prima data cand mi se spune arogant … serios, si recunosc ca de cele mai multe ori sunt … doar ca toate astea raman pe terenul de joc, in momentu’ in care parasesc “arena” destinata jocului.

Indiferent de ce competitie sportiva vorbim, daca nu stii sa faci diferenta intre vorbele spuse in timpu’ competitiei … nu e bine. Da, sunt de acord, cateodata te simti jignit, alte ori te simti ofensat, de multe ori iti vine sa iesi de pe teren in secunda urmatoare .. dar, daca tot nu ai facut’o, nu uita cand s’o terminat partida sa mergi la bere cu persoana respectiva.

Eu asa fac … ma rog, bere e o activitate generica.

Ideea de baza e una cat se poate de simpla: activitatiile astea sportive, pe langa latura medicala, mai au si super latura distractiva … daca asta ne ucide prietenia … se pierde motivu’ principal pentru care se practica aceste activitati.

So’, faci diferenta intre una si alta?


7 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Comedy Cluj – va recomand filme

Next Post

Comedy Cluj – recomandari pentru Miercuri, 19.10.2011

Related Posts

Cadoul perfect

In febra pregatirilor de revelion, undeva in jurul orelor 21, Cristian Gog imi propune sa facem “un trip” pana la el acasa ca o uitat activity… fara doar si poate, ne urcam in masina si pornim, in tromba (ca doar sus numitul conduce un BMW) spre minunata metropola Floresti.
citește mai mult