fbpx

Faci diferenta?

Ma e clar, sunt un orgolios, sunt un ambitios, si nu e prima data cand mi se spune arogant … serios, si recunosc ca de cele mai multe ori sunt … doar ca toate astea raman pe terenul de joc, in momentu’ in care parasesc “arena” destinata jocului.

Indiferent de ce competitie sportiva vorbim, daca nu stii sa faci diferenta intre vorbele spuse in timpu’ competitiei … nu e bine. Da, sunt de acord, cateodata te simti jignit, alte ori te simti ofensat, de multe ori iti vine sa iesi de pe teren in secunda urmatoare .. dar, daca tot nu ai facut’o, nu uita cand s’o terminat partida sa mergi la bere cu persoana respectiva.

Eu asa fac … ma rog, bere e o activitate generica.

Ideea de baza e una cat se poate de simpla: activitatiile astea sportive, pe langa latura medicala, mai au si super latura distractiva … daca asta ne ucide prietenia … se pierde motivu’ principal pentru care se practica aceste activitati.

So’, faci diferenta intre una si alta?


7 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Comedy Cluj – va recomand filme

Next Post

Comedy Cluj – recomandari pentru Miercuri, 19.10.2011

Related Posts

Defensive drive

Spre surprinderea mea, partea teoretica nu a fost una plictisitoare, din contra, cei trei magnifici: Bogdan Marisca, Daniel Ungur si Vlad Cosma au reusit, sa faca dintr’un curs teoretic, o adevarata dezbatere, in care ni se argumentau fiecare raspuns! Ceea, ce, din punctu’ meu de vedere e un mare plus (provin dintr’o familie de profesori: mama, tata, matusa; si stiu ce inseamna un pedagog bun!) Dupa partea teoretica, unde ni s’au explicat extrem de multe chestii utile, gen atacarea unei curbe, ce se intampla, fizic vorbind, cand franam, sau ce se intampla in derapaj, a urmat, mult asteptatat parte practica.
citește mai mult