fbpx
DoR Live - Cluj

Revista – spectacol DoR Live vine la Cluj pe 14 septembrie 2017

Prietenii de la DoR (Decât o Revistă) revin toamna aceasta în Cluj cu un format de show care a fost de două ori sold-out în București: DoR Live.

DoR Live e un spectacol care transpune pe scenă conceptul și dinamica unei reviste, alături de unii dintre cei mai creativi și relevanți jurnaliști și artiști ai momentului. Timp de aproape două ore vei fi parte dintr-o experiență pe care o trăiesc doar cei din sală: 20-25 de momente scurte, de la muzică live, la teatru, film, dans și lectură, care împreună construiesc o revistă vie.

Cu tema Noi și Ei, ediția aceasta va fi construită din povești despre „noi” și povești despre „ceilalți”, unde „ceilalți” înseamnă de la oameni pe care îi evităm, la oameni de care ne temem sau pe care nu-i cunoaștem. Vino să vezi un scurtmetraj premiat la TIFF 2017 și aplaudat la festivaluri mari din țară, slam poetry, un moment de dans cu una dintre cele mai cunoscute artiste ale momentului și multe altele.

La o revistă live, nu știi dinainte ce se întâmplă, și nici n-o poți vedea din nou, pentru că nu înregistrăm niciodată cap-coadă. Show-ul nu se înregistrează, nu se transmite online și nu se va repeta niciodată în această formulă. Experiența este una singulară, construită special pentru Cluj și în majoritate cu artiști locali.

DoR Live - Cluj

Vin la Cluj din mai multe motive. Sigur că mâncarea e printre ele — posibilitatea de a găsi mangalița e mult mai mare acolo. Dincolo de asta, DoR are mulți prieteni dragi în Cluj: abonați, colaboratori – scriitori, fotografi, ilustratori -, oameni care muncesc să facă societatea românească mai bună. Forța Clujului îi inspiră.

Show-ul are loc joi, 14 septembrie, de la 19:30, la Cinema Florin Piersic, și va fi urmat de un concert Baba Dochia și un afterparty cu Missile, ambele la pubul Flying Circus (str. Universității, 3). Toate intrările sunt incluse în biletul de 40 de lei, care poate fi cumpărat de pe Eventbook sau de la casieria cinematografului Florin Piersic. Mai multe detalii sunt în eventul de pe Facebook.

Dacă ești curios să auzi de la alții ce se face la DoR Live, iată cum s-au simțit câțiva dintre artiștii care au fost pe scenă la ediții trecute:

Cam asta se face la DoR Live: se privesc ochi în ochi oamenii din spatele, din și de dincolo de paginile revistei. Se strâng împreună, ca într-un grup (tot mai) mare și puternic de prieteni. Și, după părerea mea, asta e rețeta sigură pentru a seta un viitor mai bun. (Patrick Brăila, activist LGBT și regizor)

Mulțumim DoR Live pentru că oferă spațiu și unor povești necesare și nespuse, prezentate din perspective diverse. Mă ajutați să creez punți și să arăt că istoria ‘lor’, a romilor, înseamnă istoria NOASTRĂ. (Alina Șerban, regizoare)

DoR Live a fost ca un post de avangardă într-o bătălie, adunând într-o mișcare editorială live tot felul de topicuri și de oameni care pot să spună lucruri despre care se vorbește încă foarte puțin. A ținut loc de o dezbatere despre generații, de care avem mare nevoie. (Svetlana Cârstean, poetă)

A avut o energie foarte bună, a fost o revistă pe scenă, chiar am simțit asta. Momentul meu preferat a fost Cioara vs. Porumbel. Înainte știam care e pasărea mea preferată, acum nu mai știu așa de sigur. (Lavinia Braniște, scriitoare)


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Competiție de Drone la Cluj!

Next Post

Cum sa anticipezi nevoile consumatorului prin iBrains cu GfK

Related Posts

Se intampla’n Cluj

Asa ca, io cand va spun ca traiesc intr’un oras bestial, nu vorbesc prostii … S’o, daca esti din cluj, si esti liber, poate ne intalnim la o bere pe Horea 5 … ma rog, tu bei bere, io muncesc la frigaruie .. da poti sa imi faci o poza, si sa ma santajezi dupa :D … sa ma santajezi ca mi’am luat prea multe pauze in timpu’ exercitiului! Si, nu uita, de Zilele Orasului Cluj-Napoca – Zi-le de Cluj, sa nu iti faci planuri, pentru ca o sa fac parte din echipa sus numitului bucatar, cu susnumitii colegi (mai traba sa para unu-doi colegi), si ar fii pacat sa nu gusti din bunatatiile facute de onlinerii clujeni!
citește mai mult