fbpx

Ce zi ii azi?

Asta face parte din seria: numa’ maine nu’i poimaine …

Pe vrmea cand eram student, faptu’ ca ma trezeam la ora 14, nu imi facea ziua mai scurta … adica plm, de Luni pana Duminica tat sase zile treceau, nici decum cinci sau septe.

In schimb amu’ , ma trezesc dis de dimineata, nu ajung bine la birou si deja e Vineri … de cativa ani am asa o senzatie de parca numa ieri o fost Sambata, cum draq sa fie iarasi Vineri. Cele opt ore de lucru mi se par muuuult pre comprimate, cele 30 de minute de stat la cafea dimineata cu buburuza mea mi se par 30 de secunde fumate’n vant (fumatorii stiu ce insemna expresia asta), cele 20 de minute petrecute blocat in trafic mi se par doua minute (poate din cauza ca si atunci vorbesc la telefon, si nu sesizez ca pe cinci metri am facut 10 minute), cele 90 de minute pierdute prin Mall-urile Clujene mi se par 10-15 minute de tortura chinezeasca., doar cele 60 de minute de jucat fotbal mi se par o eternitate 😀

Si acum serios, nu aveti senzatia de:

Oooaaaa, oare ce zi ii azi?


8 comments
  1. in timpul saptaminii ma simt ca o baterie. Luni acumulatorul e plin dar pina vineri vlaga ma paraseste iar daca se nimereste vreun weekend in care nu am timp de somn atunci e jale ca ma prinde lunea urmatoare cu beculetul rosu aprins …

  2. Ar trebui sa te iei de mana cu colega mea, Anca, care de ceva timp ma intreaba daca nu mi se pare si mie ca trece timpul mult mai greu decat in tineretea noastra. Si ei i se pare ca timpul se … comprima.

  3. e clar, semn ca imbatranesti!iti aduci aminte ca si la bunicu fie iertat, i se parea ca ziua e din ce in ce mai mica si asa ca se trezea de a sa aibe pe la 4-5 dimineata ca sa aibe timp de toate.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Thief card

Next Post

Mereti la miezul noptii!

Related Posts