fbpx

Bataia-i rupta din rai

Fara doar si poate am fost crescut pe vremea cand aceasta era o vorba iesita din adevarul cotidian. Nu zic ca am luat bataie de la parinti cand eram copil la mama acasa… daca stau bine sa ma gandesc cred ca cel mai mult am luat o palma peste fund de la mama.

Bine, cand se enerva tata pe mine si ma trimitea sa-mi culeg singur joapa cu care sa ma altoiasca, eram unu’ planset… clar ca nu mai avea nici un sens sa imi aplice invatatura corectionala, pentru ca deja imi invatasem lectia!

Si cu toate astea, sau poate mai bine zis din cauza asta, sunt de parere ca unii au nevoie de o astfel de atingere.

Cand citesc asemenea stiri, ma ia cu emotii. Serios! Asemenea stiri ma fac sa zic ca da, sunt unii oameni care merita o mama zdravana de bataie… cu parul. Da, merita sa-i dai pana pusca sangele din el… el, tatal idiot care isi nenoroceste copiii!

Mi se pare execrabil. Era o vorba prin ceva film, idiot, american: ca sa conduc o masina sunt nevoit sa dau teste peste teste, dar orice idiot poate sa faca un copil. Si, sincer sa fiu, incep sa cred din ce in ce mai tare in teoria asta… bai, e inadmisibil asa ceva. Totusi, traim in era internetului. Romania e pe locul trei (daca nu ma insel) in lume la viteza cu care navigam pe net…

Ne culturalizam si noi… sau?

bataie

E incredibil, cum unii nu au auzit de existenta curentului electric. Asa se comporta!

Problema mare e, ca dupa ce o sa primeasca (in cel mai rau caz, sau bun… depinde din ce punct de vedere privesti situatia) o amenda de la fortele de ordine, o sa se intoarca acasa si o sa le mai dea o mama de bataie la plozi… ca doar din cauza lor a luat el amenda. Si daca mama e prin preajma, probabil ca o sa-o si-o ia si ea… asa, ca altadata sa ii educe mai bine!

Da, cateodata bataia e rupa din rai… atunci cand e aplicata celui care bate!


1 comment
  1. Intotdeauna am crezut ca bataia este rupta din rai, pentru ca trebuie sa fie in iad. Locul pedepsei.

    Poate ca in sensul acesta o inceput sa umble vorba aceasta si omul suparat o intors-o, zicand ca bataia, nu-i bai, daca tre’ sa indrepte raul. Un fel crestinesc de ,,scopul scuza mijloacele”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Vreau sa zbor!

Next Post

O fapta buna in fiecare zi

Related Posts