fbpx

Atenție, la proteste nu ești singur!

Ieri am ieșit în stradă la Cluj, alaltăieri la București.

La București am observat tot felul de oameni la proteste. De la băbuțe pioase cu portavoce care scandau aiureli, până la tineri de 20 de ani care veneau pe lângă grupurile mai puțin gălăgioase și încercau să te facă să fii mai activ în protest. Erau și oameni care nu făceau decât să observe și să-și noteze chestii, erau și oameni care încercau să te convigă că nu e bine să protestăm, că nu pe Ponta trebuie să-l dăm jos, ci pe Oprea… că de fapt pe Ponta ar trebui să-l dăm jos, că să avem grijă, că jandarmii intră-n noi, că știe el că este ordin să spargă protestele.

Asta a fost la București, la Cluj nu am văzut astfel de personaje (nu spun că nu sunt, spun că nu i-am identificat eu… cu toate că mă gândesc că nu au apucat încă să-i trimită în țară). În schimb, galeria a fost prezentă.

Iar pentru că fix azi-dimineață am avut o discuție pe tema ”Măi, eu nu vin la proteste că mi-e frică să nu-mi spargă dinții”, și pentru că am văzut acest ”infografic” la Bogdan Puștea, am zis că e de bun augur să-l dau mai departe.

Cum_Sa_Fii_In_Siguranta_La_Proteste


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Am venit, am văzut, am participat, a demisionat!

Next Post

Vreau să protestez, minunat!

Related Posts