fbpx

Astazi urasc …

Oamenii care contrazic de dragul de a contrazice! Nu vreau sa fiu inteles gresit, sunt pentru exprimarea opiniilor, sunt adeptul discutiilor contradictorii … atata timp cate aceste discutii au la baza argumente, atata timp cat aceste discutii se pastreaza in limita decentului, in limita celor sapte ani de acasa!

In momentul in care tu ma contrazici, cu unicul motiv de a NU fi de acord cu mine, in momentu’ in care imi aduci ca argumente (pentru a-ti sustine opinia) propozitii scurte de genu: esti prost, handicapatule, mata-i curva … si altele de genul acesta (monosilabice ca si euglena din tine), e clar ca incet … incet, incep sa imi pierd rabdarea cu tine, e clar ca nu o sa mai pot avea o discutie cu tine!

Eu sunt adeptul, si chiar consumatorul, inteleptei vorbe, spuse de mama pe vremea cand inca ma jucam cu putulica in nisip:

Dane! Cu omul beat si cu omu’ prost sa nu te pui!

In 99% din cazuri, incerc si uneori chiar reusesc sa evit aceste specimene … dar se mai intampla, sa am discutii amicale, despre nimicuri din viata de zi cu zi, gen: nemurirea sufletului, exista Dumnezeu, criza … 😀 ; cu persoane, care le cunosc mai putin decat cred eu initial de inceperea discutiei, si primesc raspunsuri, care se vor a fi un sut in organul genital … mai rabufnesc si eu.

Asa ca, va spun pe sleau, ca astazi (si nu numai) ii urasc pe cei care nu stiu sa poarte o discutie, pe cei care nu au o opinie proprie, pe cei care si daca au reusit, cumva, nu stiu prin ce minune, sa isi imprumute una, nu sunt in stare sa o sustina cu argumente viabile!

Asadar, pentru euglene verzi, am tupeul maxim in a le spune: Nu intrati in discutii, doar de dragul de a fi remarcate (o euglena, doua euglene … e feminim..da?) … ca o sa fi remarcata (reluam: un euglen, doi euglen … nu merge), doar ca o sa fi remarcata ( o euglena, doi eugleni … gresit din nou) ca fiind singura euglena (mai am o combinatie … combinatie, care nu imi amintesc sa fi fost pusa la numarare pana acum, dar de dragul “incercatului”… un euglen, doua euglene) care nu are nici macar verdeata …

Euglena Spirogyra


16 comments
  1. Rasta … eu nu sunt adeptul “bataia e rupta din Rai” … prin urmare nu am incercat 😀 … dar, sa sti ca de foarte multe ori imi calc pe coada, imi musc limba sa nu ma scap in el!

  2. Ce bine a zis-o Einstein: “Doar doua lucruri sunt infinite, universul si prostia umana, si de univers nu sunt atat de sigur”…

    Parerea mea … cu astfel de oameni nu se merita sa iti pierzi timpul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Ioi ce paranoia am ajuns!

Next Post

Dumbrava …

Related Posts