fbpx

3,2,1 … start TIFF!

In acest an aniversar, vom avea parte de surprize de proportii … Compagnie des Quidams va aduce la Ursus Open Air un spectacol plin de magie si lumina: Visul lui Herbert. Filmul ca va da startul festivalului, este Nevasta la putere/ Potiche, o comedie de senzatie scrisa si regizata de Francois Ozon. Absolut ca nu puteau sa lipseasca de la gala, oaspeti de seama … printre care se numara: regizorii Matias Bize (La vida de los pesces), Michael Madsen (Into Eternity), Fernando Léon de Aranoa (Amador), Miruna Coca-Cozma (Scoala Noastra); alaturi de Tudor Giurgiu – Presedintele Festivalului, gazda galei de deschidere TIFF, Mihai Chirilov – Directorul Artistic TIFF si Sorin Apostu – primarul Cluj-Napoca. Tot odata, o prezenta aparte la Gala de Deschidere este si cea a echipei masculine de baschet U Mobitelco BT Cluj.

Ma, nici macar nu mai pot spune numa maine nu’i poimanie, sau numa’ azi nu’i maine .. ca imediat e … ieri, si  mintenas, se face ora 20:30, cand, in minunatu’ nostru’ Cluj, in mult controversata piata cu placuta … nici nu stiu cum sa ii zic Mathias Rex, Matei Corvin, … cre’ ca ii spun Piata Unirii .. sa ne stim de’o grija, va avea loc gala de deschidere a Festivalului International de Film Transilvania!

In acest an aniversar, vom avea parte de surprize de proportii … Compagnie des Quidams va aduce la Ursus Open Air un spectacol plin de magie si lumina: Visul lui Herbert. Filmul ca va da startul festivalului, este Nevasta la putere/ Potiche, o  comedie de senzatie scrisa si regizata de Francois Ozon.

Clar ca nu puteau sa lipseasca de la gala, oaspetii de seama … printre care se numara regizorii: Matias Bize (La vida de los pesces), Michael Madsen (Into Eternity), Fernando Léon de Aranoa (Amador), Miruna Coca-Cozma (Scoala Noastra); alaturi de Tudor Giurgiu – Presedintele Festivalului, gazda galei de deschidere TIFF, Mihai Chirilov – Directorul Artistic TIFF si Sorin Apostu – primarul Cluj-Napoca. Tot odata, o prezenta aparte la Gala de Deschidere este si cea a echipei masculine de baschet U Mobitelco BT Cluj.

Mai, ce sa mai zic, ca raman fara cuvinte … serios, urmeaza o saptamana plina .. trebuie sa imi listez programul, si sa imi corelez agenda … pentru, ca

3 2 1 … START TIFF 2011!


3 comments
  1. .La fel ca si anul trecut si pe parcursul acestei editii a TIFF-ului o parte din filmele prezentate le Festival pot fi urmarite online pe site-ul http://www.mubi.com..Costul pentru vizionare este intre 1 si 2 euro iar plata se poate face prin card Mastercard sau Visa de preferinta in valuta..Daca acesta este pretul pentru vizionarea unui film exista si posibiltatea unui abonament lunar de 8 euro pentru vizionari nelimitate..De asemenea pe acelasi site se pot viziona gratuit filmele de Festivalul de la Cannes.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Ce citesti?

Next Post

TIFF, ziua 1

Related Posts

Iti iubesti meseria?

Ba ii foarte clar, la mine, e evident, precum cacatu’ pe pantalonii albi, intr’o zi de vara, purtati de o super tipa, pe pietonala din Sibiu, in ziua de Sfanta Maria, a toridei luni a romanului Cezar … August Cezar, ca pe mine ma convinge o afacere locala de interes public (gen: restaurant, bar, cofetarie …) sa devin client fidel a ei, relativ simplu. Bun, nu pun in discutie motivele clare care ma fac sa trec pragu’ unei astfel de locatii (nu vreau sa credeti ca’s fitos, dar totusi am cateva standarde de minima … aaa … macar decenta)
citește mai mult

Americanii’s prosti …

Cu toate ca suntem constientii de faptu’ ca o natie, nu poate sa creasca daca ii tampita, cu toate acestea noi eu ii consider idioti … incontinuare ii consider idioti, dar ca, idiotii astia, au niste idei exceptionale … si uite asa creste o natie. Stiti aplicatia red panic button – aplicatia, care la o apasare distanta iti trimite coordonatele cu link catre google maps, pe facebook, sms pe telefon .. ma rog in functie de ce setari ai facut tu – no’ ia uitati-va la filmuleta asta
citește mai mult