fbpx

3,2,1 … start TIFF!

Ma, nici macar nu mai pot spune numa maine nu’i poimanie, sau numa’ azi nu’i maine .. ca imediat e … ieri, si  mintenas, se face ora 20:30, cand, in minunatu’ nostru’ Cluj, in mult controversata piata cu placuta … nici nu stiu cum sa ii zic Mathias Rex, Matei Corvin, … cre’ ca ii spun Piata Unirii .. sa ne stim de’o grija, va avea loc gala de deschidere a Festivalului International de Film Transilvania!

In acest an aniversar, vom avea parte de surprize de proportii … Compagnie des Quidams va aduce la Ursus Open Air un spectacol plin de magie si lumina: Visul lui Herbert. Filmul ca va da startul festivalului, este Nevasta la putere/ Potiche, o  comedie de senzatie scrisa si regizata de Francois Ozon.

Clar ca nu puteau sa lipseasca de la gala, oaspetii de seama … printre care se numara regizorii: Matias Bize (La vida de los pesces), Michael Madsen (Into Eternity), Fernando Léon de Aranoa (Amador), Miruna Coca-Cozma (Scoala Noastra); alaturi de Tudor Giurgiu – Presedintele Festivalului, gazda galei de deschidere TIFF, Mihai Chirilov – Directorul Artistic TIFF si Sorin Apostu – primarul Cluj-Napoca. Tot odata, o prezenta aparte la Gala de Deschidere este si cea a echipei masculine de baschet U Mobitelco BT Cluj.

Mai, ce sa mai zic, ca raman fara cuvinte … serios, urmeaza o saptamana plina .. trebuie sa imi listez programul, si sa imi corelez agenda … pentru, ca

3 2 1 … START TIFF 2011!


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

3 Responses

  1. Cris-Mary says:

    Foarte frumos , asteptam feedback dupa vizionari 😀

  2. Olgutza says:

    ma bate invidia…:(

  3. .La fel ca si anul trecut si pe parcursul acestei editii a TIFF-ului o parte din filmele prezentate le Festival pot fi urmarite online pe site-ul http://www.mubi.com..Costul pentru vizionare este intre 1 si 2 euro iar plata se poate face prin card Mastercard sau Visa de preferinta in valuta..Daca acesta este pretul pentru vizionarea unui film exista si posibiltatea unui abonament lunar de 8 euro pentru vizionari nelimitate..De asemenea pe acelasi site se pot viziona gratuit filmele de Festivalul de la Cannes.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.