Cele mai cremoase midii pe care le-ai mâncat. Simplă, rapidă și extrem, extrem de gustoasă
Prep Time2 minutesmins
Cook Time10 minutesmins
Timp total12 minutesmins
Course: Main Course
Cuisine: Italian
Keyword: cidru, clotted cream, ghimbir, midii, ulei de măsline
Servings: 2
Calories: 300kcal
Ustensile
oală înaltă
Ingrediente
1kgmidii
250mlcidru(sec, să nu fie dulce - cidru simplu, de mere)
50mlulei de măsline
1legăturăfrunze de pătrunjel
1rădăcinăghimbir
50gclotted cream
Mod de preparare
Tăiați ghimbirul felii subțiri (ca usturoiul)
Într-o oală mare puneți ulei de măsline și după ce s-a încins adăugați ghimbirul și tijele de pătrunjel tăiate fin.
După 1 minut, adăugați cidrul, midiile și clotted cream. Țineți-le pe foc 3-4 minute, până se deschid midiile și în tot acest timp scuturați din când în când oala astfel încât să midiile de deasupra să ajungă în lichid
Video
Notes
Serviți-le imediat ce le-ați luat de pe foc cu pâine prăjită la grill.