Jurnal EC_Special: Day 1 | Day 2
Ziua 3 din EC_Special, chiar dacă a fost ultima zi de la Bonțida, pentru a noi a fost zi de relaxare. Ne-am oprit din tumulul cu care ne-a învălmășit emoția festivalului și ne-am retras un pas în spate. Am tras aer în piept, astfel încât să ne bucurăm și de următoarele 7 zile ale festivalului.
Ne-am trezit timid, am băut o cafea, am mâncat o zamă cinstită la Roata Cluj (Fair Play e închis duminica) și ne-am pornit la ora 14:00 spre Castel.
Canicula de afară ne-a împins pe ritmuri de dans spre răcoarea din interiorul castelului și a scenei Jazzy. O scenă fabuloasă, ”departe” de tot ce înseamnă ”agitația” festivalului.
Dar, cumva, Hideout a fost tot casa noastră. Tot acolo am simțit că e vibe-ul care e în armonie cu electrocardiogramă sufletului nostru.
Curiozități EC_Special, Bonțida:
Astăzi, chiar înainte de a publica articolul am aflat câteva curiozități legate de EC_Special, Bonțida:
- Cel mai mâncat preparat a fost Hamburgerul
- Cumva, de așteptat, berea a fost cel mai consumat produs alcoolic.
- Cei mai mulți participanți străini au fost din Olanda
- Cel mai în vârstă participant, este o doamnă de 72 de ani din Olanda
În prima zi a festivalului au fost 13.000 de participanți. Sâmbătă, a 2-a zi de EC_Special au fost 25.000 de participanți. Iar duminică, ultima zi a festivalului de la Bonțida din anul 2021, au fost 18.000 de participanți.
Astăzi e prima zi de festival EC_Special City. Va începe timid (încă mai au de mutat logistica de la Bonțida în Cluj-Napoca). Dar de mâine să vă eliberați agenda.
1 comment