fbpx

2021 fără festival de muzică

Din păcate nici în 2021 nu vom avea, zic eu, niciun festival de muzică. Încă nu e nimic sigur, doar Electric Castele a anunțat amânarea ediției cu numărul 8 pentru 2022. Dar, având în vedere realitatea vremurilor, cred că în curând vom avea anunțuri și de la restul jucătorilor importanți din domeniu.

Vineri, 14 mai 2021, Guvernul României a anunțat condițiile în care se pot desfășura evenimentele… indiferent de natura lor. Doar că marile festivaluri, precum UNTOLD, Neversea, Electric Castle, Jazz in the Park, Mioritmic, Awake etc, nu au cum să le implementeze.

Cum sa spui ca intelegi industria, intelegi prin ce am trecut de 1 an de zile, cum sa spui ca intelegi ca mii de oameni si societati comerciale nu au avut activitate, sa zici peste tot ca vei sustine reluarea, sa te consulti cu industria, ca in final sa iesi cu norme care NU SE POT APLICA in industrie?

Edy Chereji – Untold

Capacitatea evenimentelor este condiționată de cum stăm cu vaccinarea la nivel național. Pe de o parte, noi nu putem controla asta, pe de altă parte, și dacă ne apucăm să promovăm vaccinarea pe canalele noastre, eu cred că publicul care consumă cultură este deja vaccinat sau are de gând să o facă. Poate nu toți, dar o proporție mare. Iar noi trebuie să stăm acum și să urmărim această campanie, cum merge.

Alin Vaida – Jazz in the Park

Așadar, anul acesta, în cel mai bun caz vom avea petreceri tematice… nicidecum festivaluri. Poate Awake, dacă își ”joacă” bine cărțile să reușească… doar că va trebui să regândească, din nou, formatul.

Om trăi și om vedea! Hai, să fim sănătoși și să avem parte de ancorare în realitate a guvernanților… nu de vise și bârfe de pe holurile sălilor de ședințe.


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

EC nu va avea loc în 2021

Next Post
TedxCluj 2021

TEDxCluj 2021 – Maratonul de inspirație

Related Posts