fbpx

2021 de rățuște se vor întrece pe Someș!

Ideile faine trebuie susținute, iar cursa celor fix 2021 de rățuște pe Someș este una dintre ele. Cu atât mai mult, cu cât toată lumea va avea de câștigat, pentru că toată această competiție se face pentru o cauză nobilă:

Investim în educație
Dorim să “adoptăm” și să contribuim la educarea copiilor de la Casa de Copii “Căsuța Bucuriei” Cluj. Susținem financiar și ne oferim sprijinul nostru pe termen lung, făcând voluntariat pentru necesarul casei / copiilor. Tot profitul rezultat în urma Cursei Rățuștelor va fi donat către Casa de Copii Casuta Bucuriei.

Nu trebuie să fii din Cluj pentru a participa la această cursă!

Cu toate că organizatorii nu au spus acest lucru în mod evident, eu asta am dedus din faptul că fiecare rățușcă este numerotată. Oricine poate rezerva un număr (sau mai multe) într-una dintre locațiile partenere (donezi 10 RON pentru o rățușcă).

Locații unde poți adopta rătuște:

(pentru cei care nu sunteți din Cluj, mă ofer eu să vă ajut cu rățuștele. Tot ce aveți de făcut este să faceți o donație de minim 10 ron în contul RO03BTRLRONCRT0328250901 deschis de ROTARACT CLUB CLUJ-NAPOCA SAMUS  la Banca Transilvania) și să-mi transmiteți pe mail datele voastre de împreună cu dovada donației, iar eu mă voi ocupa personal să vă trimit rățușca la adresa indicată, să o păstrați ca suvenir alături de premiile pe care le puteți câștiga (listă în curs de actualizare):

Știu că multă lume se întreabă ce se întâmplă cu rățuștele la finalul cursei, vor continua să se bălăcească-n Someș? Și eu am fost unul dintrei cei care a avut această nelămurire.

Avem grijă de mediu 
Din punctul de deversare al rățuștelor le lăsăm să se întreacă aproximativ 700 metri. Trec linia de sosire, le pozăm / filmăm ca să aflăm câștigătorii, după care le capturăm pe toate în năvoade. Năvoadele sunt mânuite de profesioniști și asigurate prin cabluri pentru a captura toate rățuștele. Pregătim 3 năvoade filtru pentru a evita orice scăpare a rățuștelor și poluare a Someșului. Zona din care se dă drumul la rățuște este aproape de “plaja Grigorescu”, de pe podul pietonal (albastru) și până aproape de podul Garibaldi.

ciulea-AmbasadorCursaRatustelor

Ne vedem în zona din care se dă drumul la rățuște:  pe podul pietonal albastru (aproape de “plaja Grigorescu”)

Cursa Rățuștelor este organizată de clubul Rotaract Samvs Cluj-Napoca în colaborare cu cluburile #Interact, #Rotaract şi #Rotary din #Cluj și cu sprijinul Rotaract Club Timisoara.

#CursaRățuștelor este unul dintre evenimentele Someș2021: Sunt Riveran, prin care Asociația Cluj 2021 marchează depunerea candidaturii Clujului pentru obținerea titlului de Capitală Culturală Europeană în anul 2021.

Parteneri: Cluj-Napoca 2021 – Capitală Europeană a Culturii, TNT Express Romania, Rotary Club ‘Samvs’ Cluj-Napoca, Daisler Print House, Cluj Life


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Am testat meniul #SummerEdition @ La Mesteceni by Ciprian Tătaru & Tudor Marcu

Next Post

Bilanț UNTOLD 2016

Related Posts

Nasterea unui criminal in serie! (7 pasi simplii)

E o zi de miercuri linistita, soarele arde pe cer, pasarelele ciripesc pe streasina, muzica se aude in surdina, la birou’, cand, fara nici un motiv anume, au loc urmatoarele succesiuni de evenimente, ingredientele necesare nasterii: 1. Se aude din zbor un anunt (asta) 2.Se incepe cu entuziasm cautarea unei stiri, ceva despre cele spuse anterior, si se gaseste un singur link (asta)
citește mai mult