Restaurant Wok’n Roll, Cluj Napoca

Am fost si l-am testat, vorba cantecului: pe banii mei.

1. Locatia

Imi place unde-i amplasat. Parcarea primariei e extrem de aproape, deci nu o sa ai o probleme pe tema asta. Statia de taxi din nou e aproape, statia de autobuz e aproape…

adresaWok

Imi place si cum e amenajat. Ma incanta faptul ca de la masa pot sa vad bucatarul in actiune cand imi pregateste mancarea.

2. Personalul

Tipa care ne-a servit pe noi a fost amabila, dar am simtit in vocea ei: Pfff, or venit taranii sa mance. Io recunosc, is taran, fara pamant, e prima data cand mananc la wok, prin urmare mi s-o parut de bun simt sa intreb anumite lucruri… Gen: puteti servi o portie de wok la doua farfurii?

Nu zic ca nu a fost amabila, doar ca mi s-a parut putin deranjanta atitudinea tipei. Cine stie, poate a fost doar o stare de moment… a mea, a ei.

In schimb bucatarul s-a comportat exemplar. S-a jucat cu wok-ul, i-a dat foc, l-a invartit, l-a innebunit si pe el si pe noi. A facut spectacol, pentru noi, clientii. Frumos!

3. Mancarea

A fost buna. Nu a fost extraordinara, a fost doar buna. Stiu, sunt subiectiv, asta e. Din punctul meu de vedere a fost prea uleioasa. Am fost mai incantat de ce am gatit eu la wok, dar strict din punctul de vedere a cantitatii de ulei care s-a pus in wok.

4. Pretul

Scump. Nu e exorbitant, nu e sa nu iti permiti, dar e scump. Din punctul meu de vedere e prea scump pentru ceea ce ofera.

Am platit 60 de lei pentru:

  • O stica de apa plata
  • O cafea
  • Un wok de vita la doua farfurii, cu portie dubla de carne si o portie de bambus.

5. Concluzia

E de incercat localul, nu zic nu. E o experienta placuta, per general. Dar, pentru mine, nu e un local unde sa merg zi de zi sa mananc.


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii.
Ma gasiti pe:
Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

Leave a Reply