Restaurant Bastion, Cluj Napoca

Am fost sambata seara. Mi-am dorit sa ies intr-un local unde sa pot manca un carnat, dar sa pot sa beau si o bere, buna, la draft. Am mers, in primul rand, pentru ca eram plictisit de localurile, bune, unde se bea bere in Cluj, dar nu te auzi de muzca si nu te vezi de fumu… Am vrut sa-mi petrec o seara linistita, in compania unor amici.

Am vrut sa stau la o bere si o discutie, fara sa fiu nevoit sa urlu si sa ma intoxic cu fum.

Chiar daca il “chema” Restaurant Berarie Bastion, din punctul meu de vedere, e mai degraba un bar sportiv… dupa cum e amenajat in interior.

Berea la draft e buna, e prospata. Cel putin eu asa am prins-o sambata seara. Pe langa draft mai au un meniu bogat si de beri la sticla, ceea ce nu e de ici de colo… ca s-o citez pe Aura Uriceanu

Am si mancat. Au ceva specialitati nemtesti. Eu m-am zgarcit Dupa 3 beri, mi s-a facut putin foame si mi-am luat decat niste carnati cu mustar… picanti. Da picanti. Nu au glumit cand au zis ca-s picanti. Au fost chiar picanti! Buni de altfel, carnatii ca si de ei vorbesc.

Una peste alta, e un bar/restaurant/local pe care il recomand cand vreti sa iesiti la o bere si o poveste (atentie, totusi, sa nu fie ceva meci la TV… ca va rup timpanele astia de la Bastion)


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *