Papara

So’, azi din categoria culinar am sa va prezint, super papara, marca Ciulea.

Ca si idee, in papara asta bag tot ce am prin camara/frigider.

Asa ca am luat ce am avut prin frigider / camara si am inceput sa ma pregatesc.

In primul rand am taiat slanina si cartoful… pe care le-am pus in tigaie la prajit. Intre timp am taiat rosiile cherry in patru, am facut branza cubulete si ardeiul pestisori.

Dupa ce cartoful si slanina s-au rumenit, am pus peste ardeiul si rosiile cherry, pe care le-am lasat sa se intrepatrunda… atata cat am batut ouale impreuna cu o lingura de smantana, putin lapte (cand nu am lapte folosesc putina apa) si branza pe care o taiasem cubulete.

Urmatorul pas logic a fost sa pun ouale batute in tigaie. Pentru ca mie imi place mai “moale” nu am lasat-o sa se faca scrum

Asadar, o mancare extrem de gustoasa, care e gata in mai putin de 15 minute si care nu ne costa mai mult de 20 de lei, si pe care o putem manca dimineata cu persoana iubita!

  • 4 oua – 5lei
  • 3,4 rosii cherry – 3 lei
  • 1 cartof – 50 de bani
  • 1 ardei gras – 1 leu
  • 2-300 g slanina – 4 lei
  • 100 g branza – 1,5 lei
  • restu ingredientelor – 1 leu (lapte, smantana, sare, piper)

comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

6 Responses

  1. Groparu says:

    Aristocratule.
    Iti bati joc de saracia noastra.

  2. De ce o lasat asa zeama? 🙂

  3. corect, numa la poze 🙂 – sa vad cum o iesit, ca si eu fac ratota din aia uriasa 🙂 – deh, verific competitia 🙂

  4. Ileana Carmen Aftenie says:

    No’,si TIFFdejun o fost 18 roni cu tot tacamul,si cu persoana iubita alaturea!!!!A fost scump???Si zi cat te-a costat si benzina sa faci aprovizionarea…Ca acu sa nu zici ca la tine in camara/frigider creste de toate…????:)

  1. March 27, 2013

    […] in Debrecen si sa nu te opresti sa mananci la Rozsakert e un sacrilegiu! Adevaru-i ca cea mai buna ratota, aici am mancat-o! « Schimbarea garzii… Budapesta Tweet {lang: 'ro'} […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *