Iubiforti

reteta iubiforti (UB40)

reteta iubiforti (UB40)

La cerera publicului si avand in vedere ca e sezonu’, m’am dat peste cap, precum greucenu’, si am facut rost de reteta picanta, a verisoarei zacuscai’, supranumita iubiforti (UB40)

  • 12 gogosari rosu mari
  • 12 ardei mari
  • 2 buc hrean
  • 2 buc telina mare
  • 6 ardei iuti
  • 1litru suc de rosii gros.

Toate se dau prin masina tocat carne. Se adauga 100g zahar si 100g otet se fierbe jumate ora ce ai dat prin masina carne dupa care se adauga otetu si zaharu si sare dupa gust. Se pune in borcane si se dustulesc 45min.

Sa aveti pofta, sa sa imi spuneti daca va place!


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

5 Responses

  1. roscabgdn says:

    acuma am venit de la cumparaturi.Promit sa fac un borcan doua si sa iti aduc la Cluj!

  2. roscabgdn says:

    cica se numeste iubiforti pentru ca are telina. Sfaturi de la bunica…

  1. June 28, 2014

    […] Ne-am comandat celebrele cevapcici, care pe mine personal nu ma incanta neaparat, dar vorba soacrei: nu sunt rele. In schimb am fost extrem de incanta de ketchup-ul primit in loc de mustar, care de fapt era o pasta de ardei cu ceva, un fel de iubiforti. […]

  2. July 6, 2014

    […] We ordered a portion of the famous cevapcici, which is not one of my favorites, but is not bad either. However, I was very happy about the ketchup that we got, instead of mustard, which was actually a kind of pepper paste, something similar to iubiforty. […]

Leave a Reply