Hai cu mine să mâncăm ce ne pregătește Ciprian Tătaru & Tudor Marcu @ La Mesteceni

UPDATE: Câștigătorul a fost anunțat personal
De ceva vreme sunt impresionat de ce găsesc în bucătăria de la Mesteceni. Nu mă refer doar la faptul că-i văd din ce în ce mai des pe Ciprian Tătaru și Tudor Marcu, ci mai degrabă la preparatele pe care le scot chelnerii din bucătărie 🙂 .

Așa că în momenul în care am aflat că Pensiunea La Mesteceni propune o serie de evenimente nemaiîntâlnite în România – bEATs, am zis că e clar că trebuie să particip și eu. Cică cu această ocazie Ciprian Tătaru și Tudor Marcu devin dj-chefi rezidenți ai pensiunii prin lansarea acestui concept.

Primul eveniment de acest fel are loc vineri, 16 septembrie 2016, cu începere de la ora 19:00.

Vom fi așteptați cu Prosecco și 4 feluri de tapasuri :

  • Ton Roșu  (mango , ridiche albă, Hoisin, sfeclă roșie , castravete, mousse de brânză, somon)
  • Creveti crocanți (dulceață de ardei, calamari, soya, aioli)
  • Doradă (lime, ton roșu, tempura, maioneza, wasabi)
  • Caracatita (cartof, ardei copt)

Așadar, fără să o mai lungesc vă spun că am o invitație dublă pentru voi la acest eveniment. Tot ce aveți de făcut este să lăsați un comentariu la acest articol în care să-mi spuneți cu cine vreți să veniți/mergeți la bEATs.

Puteți să lăsați comentariile voastre până joi, 15 septembrie 2016, ora 23:59. Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 16 septembrie 2016.


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

3 Responses

  1. victoria says:

    cu sotul meu 😀

  2. Corujan says:

    Cu prietena mea

  3. Corujan says:

    Aștept cu nerăbdare răspunsul vostru 🐴

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *