fbpx

Cum am slabit 6 kg in 3 saptamani

E simplu, in fiecare primavara mi se intampla.

Primu semn mi l-a dat mama, nu ne mai vazusem de ceva timp si primu’ lucru pe care mi-l spune, cand ma vede, e:

– Hai manca ceva, ca uite ce ai slabit!

E clar, e mama, nu am de ce sa-mi fac griji. Ea dintotdeauna m-o vazut slab… Si cand ma ingrasasem de la 55 kg la 80, ea o zis ca-s bine.

– No bine ma mama, ma… Am slabit!

Acum cateva zile, cand intru in birou, una din fetele de la conta, in loc sa-mi raspunda la salut, imi spune:

– Uau Dan ce ai slabit!

No’ sa-mi bag. Ma vad toata ziua cu ea, ca doar trec prin biroul ei cel putin de doua ori pe zi. Oare s-o tuns? Si-a schimbat freza? O slabit ea si trebuie sa-i raspund si eu inapoi? Ce sa fac? Cum sa procedez? Nu inteleg de ce nu trimit un memo in care sa ne anunte ce au schimbat la ele. PLM, io trebe sa observ tot ce se schimba fiecare colega la ea? BAAAAAAAAA, io nu vad! Daca nu se cheleste, inseamna ca nu si-a schimbat freza. Daca nu se face verde-n cap, inseamna ca nu s-a vopsit!

– Uau ce unghi faine ai, unde ti le-ai facut? Ca Lili merge la… aaa, nu mai stiu cum ii zice, da-i o tanti care face.

Ieri, de nicaieri, mergand inspre acolo, dau nas in nas cu Dragos si din vorba-n vorba (apropo are o carte noua cu secrete) imi zice:

– Ba Dane, ai slabit!

Bag picioarele! M-o prins ca nu am mai fost de o perioada la sala de o buna bucata de vreme. Pfff!

– Bine ma Dragos, o venit primavara… Mi-am mai dat jos din haine.

E simplu sa slabesti, in fiecare primavara mi se intampla!


3 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Dzsungel Café and Restaurant

Next Post

S-a descoperit medicamentul…

Related Posts

Iubiforti

12 gogosari rosu mari 12 ardei mari 2 buc hrean 2 buc telina mare 6 ardei iuti 1litru suc de rosii gros. Toate se dau prin masina tocat carne. Se adauga 100g zahar si 100g otet se fierbe jumate ora ce ai dat prin masina carne dupa care se adauga otetu si zaharu si sare dupa gust. Se pune in borcane si se dustulesc 45min.
citește mai mult

Pe picior de plecare

De cand ma stiu, si Doamne’ iarta’ma ca is un pacatos, am mancat slanina in Vinerea mare, daca vroiam sa ies de undeva, chiar nu are importanta daca eram acasa, sau la un prieten in vizita, la un dusman in discutii, amic in cautare de casete audio (aici o sa fac o dezvaluire intr’un urmator articol … ), bunic pentru ajutarea muncii campului … asadar, cand eram pe punctu’ de’a pleca, iar tata era prin prejma, cum auzea clanta apasandu’se, i se declansa ceva, iar neuronu’ responsabil cu deschidera cavitatii bucale era pus in actiune, extrem de rapid as putea sa adaug, pentru ca sincer, eu nici nu apucam sa pun bine pun mana pe clanta usii, ca si auzeam: - Daneeeee
citește mai mult

Iti mai e permis sa uiti?

Ieri, fiindca because, o fost ceva anume, mo’ trasnit un gand (dupa cum bine si sloganu’ blogului zice) … si anume: amu’, ca tat avem asa de multe medii de informare … incepand cu agenda telefonului mobil (care presupunem ca nu e smartphone, ci e un nokia 3310) si terminand cu super la moda facebook’, ne mai este permis sa uitam de onomastica cuiva?
citește mai mult